Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Stav Jamieho Foxxa je naďalej vážny: Už 3 týždne je v nemocnici... Blízki prosia o modlitby!

Jamie Foxx Zobraziť galériu (4)
Jamie Foxx (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Stále potrebuje pomoc a dohľad odborníkov! Od momentu, keď musel byť herec Jamie Foxx (55) náhle hospitalizovaný, uplynulo už viac ako 3 týždne. Detaily jeho stavu sú zatiaľ nejasné, avšak zdá sa, že príliš sa to nezlepšuje. Jeho blízki odkazujú fanúšikom, aby sa za neho stále modlili.

12. apríla informovala dcéra amerického herca o tom, že jej otec má zdravotné problémy, kvôli ktorým musel byť prevezený do nemocnice. Ani po viac ako po 3 týždňoch však stále nie je jasné, ako na tom Foxx je.

O jeho zdravotnom stave tak jeho fanúšikovia aj naďalej nevedia vôbec nič. Rodina neprezradila detaily toho, aké vážne to s umelcom je a ani to, čo spôsobilo je problémy.

Aspoň malé svetlo priniesol do celej situácie TMZ. Človek z hercovho blízkeho okolia totiž pre tento magazín potvrdil, že je ešte stále v nemocnici a verejnosti odkázal to isté, čo rodina. „Modlite sa za Jamieho," povedal zdroj. 

Foxx pracoval v posledných mesiacoch na pripravovanom filme Back In Action, v ktorom sa po dlhšom čase postavila pred kameru aj hviezdna Cameron Diaz. Tento počin však sprevádzalo viacero problémov, ku ktorým sa teraz pridal vážny zdravotný stav jeho najväčšej hviezdy.

Pred pár hodinami sa na hercovom Instagramovom profile objavil odkaz, ktorý zrejme písal samotný herec. „Oceňujem všetku vašu lásku. Cítim sa požehnaný,” reagoval Jamie a pridal aj poďakovanie kolegovi Nickovi Cannonovi, ktorý za neho zaskočil pri istých pracovných aktivitách. 

Viac o téme: Jamie Foxx
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu