Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Stav Jamieho Foxxa sa stále nezlepšuje: Slávny herec prekonal mŕtvicu!

Jamie Foxx Zobraziť galériu (2)
Jamie Foxx (Zdroj: SITA)

CHICAGO - V posledných týždňoch je stav amerického herca Jamieho Foxxa (55) zakrytý rúškom tajomstva. Po tom, ako musel byť hospitalizovaný v nemocnici, jeho rodina zaryto mlčala o tom, čo spôsobilo jeho problémy. Svetlo do celej situácie priniesol až bývalý boxer Mike Tyson. Ten prezradil, že umelec mal mŕtvicu.

Zdravotné komplikácie Jamieho Foxxa sa začali počas apríla, kedy musel byť prevezený do nemocnice. Jeho rodina sa k detailom nevyjadrovala, avšak jeho fanúšikov prosila o to, aby sa za Foxxa modlili.

To, čo sa tomuto obľúbenému hercovi stalo, však zostávalo tajomstvom. Mlčanie prelomil až jeho dobrý kamarát a bývalý boxer Mike Tyson. Ten v podcaste PBD povedal, čo sa vlastne Foxxovi stalo.

„Necíti sa dobre. Povedali, že dostal mŕtvicu. Nemám ani tušenie, čo sa vlastne stalo," povedal legendárny športovec. Foxx sa s Tysonom pozná už dlhé roky a dokonca by si ho mal zahrať aj životopisnom filme, ktorý sa pripravuje už niekoľko rokov.

Fox sa momentálne nachádza v zdravotníckom zariadení v Chicagu, kde ho pravidelne navštevujú jeho najbližší. Podľa magazínu TMZ sa táto klinika špecializuje na zotavovanie a rehabilitáciu po závažných zdravotných problémoch, ako sú napríklad mŕtvica, rakovina či poranenia mozgu alebo chrbtice.

Jamie Foxx s dcérou Corinne
Zobraziť galériu (2)
Jamie Foxx s dcérou Corinne  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jamie FoxxMike Tyson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu