Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávny herec PREHOVORIL o stave Jamieho Foxxa: Fanúšikovia sa konečne dočkali POZITÍVNYCH SPRÁV!

Jamie Foxx je na tom zdravotne lepšie. Zobraziť galériu (2)
Jamie Foxx je na tom zdravotne lepšie. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Posledné týždne sa meno Jamieho Foxxa (55) spomína hlavne kvôli jeho stavu. Americký herec bojuje od apríla so zdravotnými problémami a novinky o tom, ako na tom je, sa verejnosť dozvedá len sporadicky. Výnimkou je vyjadrenie jeho kolegu Johna Boyegu (31), ktorý priniesol pozitívne správy.

O zdravotných problémoch známeho herca informovala v apríli prostredníctvom sociálnych sietí jeho dcéra.. Odvtedy sa takmer neustále špekuluje o tom, ako na tom Foxx je a čo jeho stav spôsobilo.

Aj napriek tomu sa však projekty, na ktorých pracoval, nezastavili a v utorok zažil hollywoodsku premiéru mysteriózny film They Cloned Tyrone, v ktorom sa okrem spomínaného herca objavili aj Teyonah Parris či John Boyega.

Práve druhý menovaný zverejnil najnovšie správy o tom, ako na tom tento umelec je. V rozhovore pre magazín People, ktorý vznikol počas spomínanej premiéry, priniesol verejnosti pozitívne informácie.

„Konečne mi zdvihol telefón, za čo mu ďakujem. Má sa dobre. Snažíme sa rešpektovať jeho súkromie a nevieme sa dočkať jeho návratu. Poprial som mu všetko dobré. Teraz už len budem čakať na to, kým sa vráti. Oddýchni si Jamie, máme ťa radí," povedal Boyega.

John Boyega
Zobraziť galériu (2)
John Boyega  (Zdroj: SITA/AP)

Viac o téme: Jamie FoxxJohn Boyega
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu