Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

STRACH o slávneho herca pretrváva: Aj naďalej ostáva v nemocnici... Lekári nevedia, čo mu je!

Jamie Foxx
Jamie Foxx (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jeho stav je aj naďalej vážny! Počas minulého týždňa informovala rodina Jamieho Foxxa (55) o tom, že známy herec bol prevezený do nemocnice kvôli náhlym zdravotným problémom. Tie sú zrejme vážnejšie, keďže umelec je ešte stále hospitalizovaný.

Počas minulého týždňa sme vás na Topkách informovali o tom, že Jamie Foxx musel byť kvôli zdravotným komplikáciám hospitalizovaný. Túto informáciu potvrdila samotná rodina známeho herca, ktorá o tom informovala prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

O jeho stave sa však stále nevie nič konkrétne. Svetlo do toho, ako na tom momentálne je, priniesol zdroj z jeho okolia. Ten pre magazín People povedal, že Foxx je stále v nemocnici a doktori sa snažia zistiť, čo jeho zlý zdravotný stav spôsobilo.

Pre herca, ktorého ľudia poznajú z počinov, ako je napríklad Divoký Django, Útok na Biely dom alebo Ctihodný občan, je to ďalšia nepríjemná rana. V posledných týždňoch totiž natáčal film Back In Action, ktorý však sprevádzal jeden problém za druhým a jeho príprava sa premenila hotovú katastrofu. 

Viac o téme: Jamie Foxx
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu