Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávny herec ušiel hrobárovi z lopaty: Prvé zábery po mesiacoch mlčania!

Jamie Foxx Zobraziť galériu (2)
Jamie Foxx (Zdroj: SITA)

CHICAGO - Stav slávneho herca Jamieho Foxxa (55) bol v posledných týždňoch veľkou záhadou. Po tom, ako ho museli v apríli náhle hospitalizovať, totiž rodina o jeho zdraví nechcela informovať. Počas tohto víkendu sa však po prvýkrát objavil na verejnosti a niet pochýb, že pri pohľade na neho všetkým jeho fanúšikom odľahne.

V apríli tohto roka oznámila rodina slávneho herca, že kvôli zdravotným problémom ho museli previesť do nemocnice. Odvtedy sa správy o jeho stave verejnosť dozvedala len výnimočne... Avšak posledné dni priniesli konečne dobré správy.

Hercov stav komentovalo viacero jeho známych a kolegov a väčšina z nich sa nevedela dočkať, kedy sa Foxx konečne vráti do pracovného kolotoča. Podľa posledných záberov to našťastie vyzerá tak, že jeho fanúšikovia nebudú musieť čakať až tak dlho.

Umelec sa totiž v nedeľu objavil po prvýkrát na verejnosti. Foxxa zachytili na lodi na rieke Chicago River. To, že si ho všimli, mu však vôbec neprekážalo a na záberoch mal široký úsmev a mával im.

Fanúšikovia Foxxa si tak môžu zrejme definitívne prestať robiť starosti. Jeho stav totiž robil vrásky na čele mnohým ľuďom, pretože sa špekulovalo o viacerých príčinách jeho problémov. Čo však spôsobilo tieto nepríjemné chvíle, zostáva aj naďalej záhadou.

Viac o téme: Jamie Foxx
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu