Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kardashianky v slzách: SMRŤ milovanej matky!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay)

LOS ANGELES - Majú hlavu v smútku! Hviezdy z Kardashianovského klanu prežívajú neľahké chvíle. Na večnosť totiž odišla jedna zo žien, ktorá pre väčšinu z nich veľa znamenala...

A to Esther Jenner, mama Caitlyn, ktorá prišla na svet ako Bruce Jenner. Ten bol v rokoch 1991 - 2015 manželom Kris, s ktorou má jej dve najmladšie dcéry - Kednall a Kylie. 

Kris Jenner s Bruceom, keď boli ešte manželia.
Zobraziť galériu (3)
Kris Jenner s Bruceom, keď boli ešte manželia.  (Zdroj: SITA)

Caitlyn Jenner s dcérou Kendall
Zobraziť galériu (3)
Caitlyn Jenner s dcérou Kendall  (Zdroj: SITA)

Správy o úmrtí svojej 96-ročnej matky oznámila samotná Caitlyn (Bruce). Ako uviedla jej matka zomrela vo štvrtok a v pokoji. „Strata matky je jedinečná v tom slova zmysle, že je to jediná osoba, ktorá ma milovala celý môj život. Bude mi neskutočne chýbať. Delilo ju len pár týždňov od 97. narodenín. Žila plnohodnotný život. Ľúbim ťa, mami,” uviedla Caitlyn a pridala aj zopár ich spoločných záberov. 

FOTO: Kliknutím na šípku sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Priatelia a fanúšikovia zahrnuli Caitlyn v komentároch kondolenciami a slovami plnými úprimnej sústrasti. Esther Jenner sa v minulosti objavila aj v šou Keeping Up With The Kardashians, účinkovala aj v I Am Cait, kde otvorene hovorila o tom, že Caitlyn podporovala v jej túžbe stať sa ženou. „Som na Brucea veľmi pyšná. Zaslúži si rešpekt,” uviedla v čase, keď bývalý olympionik prechádzal zmenou pohlavia. 

Viac o téme: KardashianCaitlyn Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu