Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Jedna nestačí? Svet má ĎALŠIU Kim Kardashian: Za plastiky vysolila 30-tisíc... TOTO je výsledok!

Kim Kardashian má svoju dvojníčku.
Kim Kardashian má svoju dvojníčku. (Zdroj: Instagram K.K./A.E)

LOS ANGELES - Azda každá žena má nejaký svoj "idol krásy", ku ktorému vzhliada. No väčšina si dá podľa svojho vzoru nanajvýš upraviť účes či začne nosiť rovnaký odtieň rúžu. Istá Ashten Empireová však zašla oveľa ďalej a rozhodla sa dať na ten svoj úplne prerobiť. Za plastiky vysolila viac ako 30-tisíc eur a... Dnes vyzerá ako Kim Kardashian (42)!

Kardashianky ľudia buď milujú, alebo nenávidia. Sestry sú natoľko extravagantné, že mať na ne neutrálny názor sa zrejme ani nedá. Tá druhá skupinka, ktorá ich v láske veľmi nemá, si teraz asi buchne dlaňou po čele a bude sa pýtať, či jedna na tomto svete nestačí.

Istá Ashten Empireová z Kalifornie totiž postavila svoju slávu na tom, že sa stala klonom Kim Kardashian. Za plastické operácie, kozmetické úpravy a ďalšie zákroky, ktoré ju k tomuto snu mali priblížiť, vysolila viac ako 30-tisíc dolárov. A dnes skutočne vyzerá... No ak nie ako Kim, tak minimálne ako ďalšia Kardashianka. 

Tmavé dlhé vlasy, rovnako úzky nos, črty tváre, pery... Dokonca aj úsmev a postava. To všetko si nechala upraviť tak, aby Kim pripomínala čo najdôvernejšie. A celkom slušne si na tom rozbehla aj svoju kariéru. Napríklad na sociálnej sieti Instagram ju sleduje viac ako 609-tisíc ľudí. Ktovie, aký názor má na svoju dvojníčku pravá Kim.

 

Viac o téme: Kim KardashianAshten Empire
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu