Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kim Kardashian chcela byť SEXI: Fanúšikovia ju zvozili pod čiernu zem… Ako PUBERTIAČKA z roku 2010!

Kim Kardashian to tentokrát nevychytala.
Kim Kardashian to tentokrát nevychytala. (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Hoci je Kim Kardashian (42) 4-násobnou mamou, stále sa rada stavia do polohy sexi samice. Do spoločnosti rada volí odvážne outfity a keď práve nemá pozvánku na žiadnu promi udalosť, nemá problém zvečniť sa v HOT polohe ani doma z postele... Najnovšie zavesila na Instagram sériu selfie záberov. A hneď ju fanúšikovia zvozili pod čiernu zem. Vraj je ako pubertiačka z roku 2010!

Azda každý si pamätá obdobie spred niekoľkých rokov, kedy fičali selfiečka a sociálne siete boli plné našpúlených pier. Tento trend, našťastie, už odznel... No pomyselný koniec tejto temnej etapy seba prezentácie zjavne nepostrehla hviezdna Kim Kardashian. V túžbe byť za každú cenu sexi, zvečnila samu seba na posteli. 

Galéria: Kim Kardashian

No namiesto samospúšte na seba jednoducho otočila kameru... A hoci by jej selfie chvíľku fanúšikovia aj prepáčili, zvyšný obsah záberov už neprekusli. Kim má totiž na sebe len miniatúrnu podprsenku z bikín, ktorá ledva zakrýva jej prsia a zjavne z nostalgie za starými, dobrými časmi, pridala aj "duck face". 

A to sa už do nej fanúšikovia pod zábermi pustili. „Naozaj toto robíme aj v roku 2023?“ pýtali sa komentujúci a pridali sa ďalší: „Čo sú toto za fotky? Ako keby bola na strednej škole v roku 2010 alebo čo...“ zhodnotil iný komentujúci. Ďalší si myslí, že je single už príliš dlho a preto sa na sociálnych sieťach pretŕča polonahá.

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu