Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Modelka na premiére filmu šokovala OUTFITOM: Prsia zahalila len do siete!

Joy Corrigan Zobraziť galériu (5)
Joy Corrigan (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Na toto by si mnohé netrúfli! V uplynulých dňoch sa konala slávnostná premiéra počinu The Black Phone, na ktorej nechýbali známe tváre. Obrovskú dávku pozornosti však na seba strhla modelka Joy Corrigan (27), ktorá rozhodne nepatrí medzi hanblivky.

Modeling rozhodne nie je pre hanblivky. Toho sú si mnohé krásky túžiace po kariére v tejto sfére dobre vedomé. Výnimkou nie je ani rodáčka z Massachusetts Joy Corrigan. Tá sa svojimi krivkami rada pochváli nielen pred objektívom, či na Instagrame, ale dokonca aj vtedy, keď zavíta do spoločnosti. 

Inak tomu nebolo ani na premiére hororu s názvom The Black Phone. Spomínaný počin zachytáva príbeh 13-ročného chlapca, ktorého unesie a uväzní sadistický vrah. Niet pochýb, že zhliadnutie filmu mohlo v mnohých prítomných vyvolať znepokojivé myšlienky. Avšak pri pohľade na Joy si rýchlo napravili chuť. 

VIDEO: Trailer k filmu The Black Phone. 

Sexi blondínka totiž stavila na ružovú minisukňu, v ktorej vynikli jej štíhle nohy. Doplnila ju poriadne odvážnym topom, ktorý pripominal sieť. Že nechala podprsenku doma, muselo byť pri pohľade na ňu jasné úplne každému. Odvážna kreácia, čo poviete?!

Joy Corrigan
Zobraziť galériu (5)
Joy Corrigan  (Zdroj: profimedia.sk)

Krásna Joy Corrigan vyrastala na farme v rodnom Massachusetts a nechodila vôbec do školy. O svojej kariére mala jasné predstavy a vedela, že chce byť modelkou, tak sa neskôr presťahovala do Miami. Jej kariéra modelky odštartovala v 14 rokoch. Môže sa pochváliť spoluprácou s viacerými prestížnymi značkami a návrhármi. Spomenúť možno Guess, Roberto Cavalli, či Vivienne Westwood a Victoria´s Secret. Pózovala tiež pre Playboy a Sports Illustrated. Pochváliť sa môže aj hereckými skúsenosťami. Zahrala si napríklad po boku Arnolda Schwarzennegra, či Brucea Willisa.       


Viac o téme: Joy CorriganThe Black Phone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu