Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Promi párik rok po rozchode OPAŤ SPOLU: Vášnivé bozky na verejnosti!

Zobraziť galériu (7)

INDIO - Fanúšikovia sú nadšení! Festival Coachella, ktorý sa teší veľkej popularite aj medzi celebritami, je vždy ostro sledovaným podujatím. Nečudo, známe tváre s totiž predvádzajú v zaujímavých outfitoch a kreáciách. Počas tohto ročníka však všetku pozornosť na seba strhol prominentný párik.

Sociálnymi sieťami a médiami sa totiž vo veľkom šíria zábery, ktoré zachytáva bývalých milencov - Camilu Cabello (26) a Shawna Mendesa (24) v objatí a pri vášnivých bozkoch. Ľudia pri pohľade na dvojicu, ktorá pôsobila ako zamilovaný pár, neveria vlastným očiam. V novembri 2021 sa totiž tieto spevácke hviezdy rozišli...

A všetko nasvedčovalo tomu, že Shawn Mendes je zadaný. V médiách bol totiž viackrát spájaný s podstatne staršou chiropraktičkou menom Jocelyne Miranda (51). 

Camila ani Shawn svoje vášnivé bozky a dotyky zatiaľ nijako nekomentovali. Fanúšikovia sú však nadšení. Ako uviedol dobre informovaný zdroj pre Us Weekly, na festival prišli spoločne. „Nedržali sa za ruky, ale vo VIP priestore boli spolu celú väčšinu času,” uviedol. Počas vystúpenia speváka menom Burna Boy sa dvojica presunula bližšie k pódiu. „Držal ju okolo pása a ona sa k nemu túlila. Vyzerali ako zamilovaný pár a neskôr sa aj bozkávali,” dodal. 

Camila Cabello a Shawn Mendes
Zobraziť galériu (7)
Camila Cabello a Shawn Mendes  (Zdroj: profimedia.sk)

Camila Cabello a Shawn Mendes
Zobraziť galériu (7)
Camila Cabello a Shawn Mendes  (Zdroj: profimedia.sk)

Camila Cabello a Shawn Mendes začali spolu randiť v júli 2019. V novembri 2021 oznámili verejnosti svoj rozchod, avšak zostali dobrými priateľmi. Speváčka po rozchode istý čas randila so spoluzakladateľom zoznamky Austinom Kevitchom, avšak ich láska nemala dlhé trvanie. Shawn bol spájaný so spomínanou chiropraktičkou. 

Viac o téme: Shawn MendesCamila Cabello
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu