Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

BIZÁR slávnych krások na festivale hviezd: Prsia NAMOČENÉ V ZLATE!

Lele Pons a Hannah Stocking boli na festivale neprehliadnuteľné. Zobraziť galériu (2)
Lele Pons a Hannah Stocking boli na festivale neprehliadnuteľné. (Zdroj: Instagram L.P.)

INDIO - V piatok v kalifornskom meste Indio odštartoval slávny festival Coachella. Ten je okrem svojho hudobného programu známy aj tým, že si ho každoročne nenechajú ujsť hviezdne mená. Najmä ženy si z podujatia urobili príležitosť predviesť sa vo vyšperkovaných outfitoch. Výnimkou nebol ani tento ročník. A hneď v prvý deň sa bolo na čo pozerať... Slávne krásky prišli s prsiami namočenými v zlate!

Prísť sa zabaviť na hudobný festival Coachella, je akousi povinnosťou hviezdnych krások. Podujatie sa každoročne hemží slávnymi menami, ktoré sa doslova predbiehajú v tom, ktorý z nich dorazí v lepšom festivalovom outfite. Čím nápaditejší a výraznejší, tým lepšie. Aktuálny ročník ešte len začal - odštartoval v piatok 14. apríla - no už sa bolo na čo pozerať.

Najmä na venezuelskú speváčku Lele Pons a jej dobrú kamarátku, influencerku Hannu Stocking. Dievčatá sa totiž rozhodli, že sa na podujatie zladia do rovnakých a rovnako bizarných outfitov. Riflové kraťasy sú festivalovou klasikou, no k ním si blondínky namiesto bežných topov, dali čosi, čo pripomínalo železný korzet. Doslova to pôsobilo, akoby mali prsia namočené v zlate. 

Viac o téme: Lele PonsHannah Stocking
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu