Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tehotná Rihanna servírovala paparazzom svoje... Aha, aké už má bruško!

Rihanna Zobraziť galériu (8)
Rihanna (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Nemieni ho skrývať! Hviezdna speváčka Rihanna (35) aktuálne nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko. Jej guľaté bruško už nejde prehliadnuť. A aj keby, slávna umelkyňa veľmi dobre vie, ako naň upriamiť pozornosť.

Bola to totiž Rihanna, kto medzi tehuľkami spropagoval nosenie crop topov, či kúskov, ktoré odhaľujú rastúce bruško. Tohto štýlu sa očividne nemieni vzdať ani pri druhom tehotenstve. Dôkazom sú zábery, ktoré sa v týchto dňoch podarilo spraviť bulvárnym fotografom. 

Paparazzi nafotili speváčku cestou na večeru, na ktorej si pochutnala spoločne so svojím partnerom - rapperom ASAP Rockym. Na sebe mala voľné nohavice, krátky top rovnakej farby a plášť s kapucňou, ktorou si zakrývala hlavu. 

Tehotná Rihanna servírovala paparazzom
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Rihanna a ASAP Rocky majú spolu rozkošného 11-mesačného synčeka. Ten sa už čoskoro dočká súrodenca. Či to bude chlapček, alebo dievčatko, zatiaľ nevedno. Mnohí fanúšikovia však v tejto otázke majú jasno a sú presvedčení, že to bude dievčatko. Paparazzi totiž Rihannu nedávno nafotili pri tom, ako si v obchode s detským oblečením obzerala ružový pletený overal. Nuž, uvidíme...

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu