Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žiadosť o ruku PRIAMO NA PÓDIU: Hviezdny pár sa ZASNÚBIL na slávnom festivale!

Speváčka Lele Pons a raper Guaynaa sa zasnúbili. Zobraziť galériu (8)
Speváčka Lele Pons a raper Guaynaa sa zasnúbili. (Zdroj: Instagram L.P.)

BELGICKO - Návštevníci slávneho hudobného festivalu Tomorrowland, ktorý sa každoročne koná v Belgicku, boli svedkami dôležitého životného kroku jedného hviezdneho páru. Pred státisícami fanúšikov, priamo na pódiu, totiž pred svojou priateľkou speváčkou Lele Pons (26), pokľakol raper Guaynaa (29). Video z tohto momentu okamžite obletelo internet!

Hoci na Slovensku títo speváci nepatria k známym menám, za veľkou mlákou žnú obrovské úspechy. Nielen svojou hudbou, ale aj svojou aktivitou na sociálnej sieti Instagram. Veď len Lele Pons sleduje viac ako 48 miliónov ľudí z celého sveta a jej priateľa viac ako 6 miliónov. Niet preto pochýb, že na slávnom festivale Tomorrowland, kde cez víkend vystupovali, si našli svojich fanúšikov. 

Žiadosť o ruku PRIAMO
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram L.P.)

No a tí sa stali svedkami ich dôležitého životného kroku. Pred zrakmi viac ako 400 tisíc fanúšikov totiž raper Guaynaa pokľakol a speváčku z Venezuely požiadal o ruku. „Lele, vezmeš si ma?“ zaznelo z hlavného pódia. Blondínka, samozrejme, súhlasila a s fanúšikmi na sociálnych sieťach sa okamžite podelila videom aj záberom honosného zásnubného prsteňa.

S dvojicou sa tešila aj dedička hotelového impéria Paris Hilton, ktorá sa na belgickom festivale tiež nachádzala. Známa blondínka je veľkou kamarátkou snúbencov. A tak, ako oni nechýbali na jej februárovej svadbe, určite ani Paris si nenechá ujsť tú ich. Veď napokon Lele Pons už avizovala, že Hilton bude jednou z jej družičiek. 

Viac o téme: Lele PonsGuaynaa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu