Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tehotná dcéra Brucea Willisa zhodila šaty: Pozrite na tie krásne FOTKY!

Rumer Willis Zobraziť galériu (9)
Rumer Willis (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Šťastná a krásna! Najstaršia dcéra Brucea Willisa (68) a Demi Moore (60) - Rumer (34) aktuálne prežíva najkúzelnejšie chvíle svojho života. Pod srdcom totiž nosí svoje prvé dieťatko, ktoré už čoskoro privedie na svet. Nedávno nafotila sériu zaujímavých tehotenských fotiek, na ktorých vyzerá fantasticky.

V marci minulého roka vyšlo najavo, že slávneho herca Brucea Willisa sužujú vážne zdravotné problémy, kvôli ktorým musel ukončiť svoju hereckú kariéru. Len nedávno jeho rodina informovala verejnosť, že obľúbenému akčnému hrdinovi bola diagnostikovaná demencia. 

Willisovi sú veľkou oporou jeho súčasná manželka Emma, bývalá žena Demi Moore, i jeho päť dcér. Najstaršia z nich sa pričinila o to, že popri trápení majú aj veľký dôvod na radosť. Už čoskoro totiž príde na svet hercovo prvé vnúčatko. 

Rumer v týchto dňoch nafotila vydarené tehotenské zábery, na ktorých hrdo predvádza svoje guľaté bruško. Pod príspevkami sa hromadia pochvalné komentáre od fanúšikov a mnohí ocenili, že nejde o žiadne nevkusné a vulgárne zábery, ku ktorým sa žiaľ niektoré tehuľky uchyľujú...

Tehotná dcéra Brucea Willisa
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu