Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Z malých Geisseniek sú dospelé ženy: Na webe sa pretŕčajú polonahé!

Shania a Davina Geiss so slávnymi rodičmi.
Shania a Davina Geiss so slávnymi rodičmi. (Zdroj: Instagram)

SAINT TROPEZ - Už to dávno nie sú tie malé rozmaznané dievčatká! Rodinu Geissenovcov v našich končinách netreba predstavovať. Veď to nie je tak dávno, čo našu krajinu poctili vzácnou návštevou. Napokon, potulky po svete a luxusné dovolenky sú pre nich bežnou náplňou dňa. Aktuálne si užívajú príjemné dovolenkové počasie, čo potvrdzujú aj fotky, ktoré zverejnili na sociálnych sieťach.

Okázalý luxus je v prípade nemeckých pracháčov Carmen a Roberta Geissenovcov priam poznávacím znamením. To však nie je to jediné, čím sa môžu pochváliť. Obrovskú radosť im robia aj ich dve dcéry Davina a Shanaia, ktoré v podstate vyrastali pred televíznymi kamerami. 

Tie majú podobne, ako ich slávni rodičia, profily na sociálnych sieťach. Prostredníctvom nich sa s fanúšikmi delia o zaujímavé momentky zo svojho súkromia. Prominentné dcérenky sa ešte síce počtom followerov na svoju mamu nechytajú, ale je dosť pravdepodobné, že nepotrvá dlho a dobehnú ju. 

Obe sa v týchto dňoch pochválili momentkami, na ktorých pózujú v bikinách. Keďže Davina má 20 rokov a Shania o rok menej, prezentujú sa podobne, ako mnohé ich rovesníčky. Pod fotkami sa hromadia samé pochvalné komentáre a niektorí fanúšikovia sa zhodujú, že z Geisseniek rastú krásavice. Súhlasíte?!

 

Viac o téme: Geissenovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu