Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

MÓDA z OSCAROV: Špicaté prsia Lady Gaga, tehuľka Rihanna v koži a... Krásne kreácie!

Módne kreácie z odovzdávania Oscarov. Zobraziť galériu (7)
Módne kreácie z odovzdávania Oscarov. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - 95. ročník udeľovania prestížnych cien Academy Awards, známych ako Oscary, je za nami. Pozornosť sa sústredila nielen na nominovaných a víťazov, ale taktiež aj na ostatné hviezdy. Mnohé si dávajú veľmi záležať na tom, v čom sa predvedú na slávnostnom koberci. Pozrite sa spolu s nami na tie najzaujímavejšie a najkrajšie outfity večera!

Speváčka Lady Gaga je povestná svojou výstrednosťou. Nesklamala ani tentokrát. Na prestížne podujatie zavítala s výraznym mejkapom na tvári a v čiernej róbe, ktorá najviac pozornosti pútala v oblasti pŕs. 

Lady Gaga
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Lady Gaga
Zobraziť galériu (7)
Lady Gaga  (Zdroj: SITA)

Na čiernu farbu stavila aj jej kolegyňa Rihanna. Tá už počas svojho prvého tehotenstva dokázala, že nemieni nosiť fádne a nudné outfity pre budúce mamičky. Inak tomu nie je ani teraz, keď nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko. Na sebe mala kreáciu, ktorá pozostávala z kožených častí. 

Rihanna
Zobraziť galériu (7)
Rihanna  (Zdroj: SITA)

Priam očarujúca bola modelka Cara Delevingne, ktorá len nedávno priznala, že kvôli problémom s alkoholom a drogami podstúpila liečenie. Na odovzdávaní Oscarov vyzerala fantasticky a rozhodne patrila medzi najlepšie oblečené dámy podujatia. 

Cara Delevingne
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

56-ročná herečka Halle Berry stavila na kreáciu bielej farby s vysokým rázporkom. Ten odhaľoval jej dokonalé nohy a kráska mala čo robiť, aby neukázala viac, než mala v pláne. 

Halle Berry
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Poriadne odvážny model si obliekla Eva Longoria. Pri pohľade na ňu bolo každému jasné, že v ten večer nechala podprsenku doma. Šaty, v ktorých sa predviedla, zaujali nielen strihom, ale tiež výraznou látkou. 

Eva Longoria
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

OUTFITY a MÓDNE KREÁCIE ďalších dám nájdete v bohatej FOTOGALÉRII:

Galéria: FOTOGALÉRIA z odovzdávania Oscarov: Móda zo slávnostného koberca!

Na topkách vás ešte určite budeme informovať o tom, čo sa na udeľovaní prestnížnych cien udialo. Ako už býva zvykom, nebola núdza o zaujímavé momenty na pódiu, ale aj mimo neho. A nechýba ani menší škandál, o ktorý sa postaral slávny herec Hugh Grant. Toho majú po odovzdávaní tohtoročných Oscarov mnohí v zuboch. Už čoskoro sa dozviete prečo. 

Viac o téme: OscaryOscarsAcademy Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu