Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Speváčka na červenom koberci šokovala: Napne vás... Fuj! Niečo také NECHUTNÉ tu ešte nebolo

Ashnikko Zobraziť galériu (3)
Ashnikko (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Z toho sa vám obráti žalúdok! Mnohé menej známe celebrity sú si veľmi dobre vedomé, že akékoľvek spoločenské podujatie je skvelou príležitosťou na to, ako zaujať. Svojich 5 minút slávy si vedia zaručiť provokatívnym outfitom, nejakým menším škandálom, či tak, že ľudom jednoducho vyrazia dych. Na víkendovom odovzdávaní hudobných cien BRIT Awards sa svojej šance chopila speváčka Ashnikko (26).

V sobotu večer sa v Londýne konal 43. ročník odovzdávania hudobných cien BRIT Awards, kde jednoznačne exceloval spevák Harry Styles. Domov si odniesol ocenenia v štyroch kategóriách. Ako už ale býva zvykom, pozornosť na seba v ten večer strhli aj mnohé iné hviezdy. 

Kontroverzný a treba dodať, že aj poriadne nechutný model, na sebe mala aj americká rapperka menom Ashton Nicole Casey, známa skôr ako Ashnikko. Priesvitný materiál šiat odhaľoval, že na sebe nemala spodnú bielizeň. Nedá sa však povedať, že bola sexi. Skôr naopak, pôsobila až odpudivým dojmom. 

Hudobníčka si totiž svoje telo dala "ozdobiť" akýmisi bozuľami, ktoré pripomínali vredy alebo pľuzgiere. Vďaka tomu pôsobila dojmom, že má nejakú vážnu chorobu. Čerešničkou na torte tohto bizáru bola modrá parochňa a blond obočie. No povezdte úprimne, videli ste už niekedy niečo podobné?

Ashnikko
Zobraziť galériu (3)
Ashnikko  (Zdroj: profimedia.sk)

Ashnikko
Zobraziť galériu (3)
Ashnikko  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ashnikko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu