Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Obrovské PREKVAPENIE na Super Bowl: Rihanna je opäť TEHOTNÁ!

Rihanna Zobraziť galériu (5)
Rihanna (Zdroj: SITA)

GLENDALE - Pod srdcom nosí svoje druhé dieťatko! Nielen Spojené štáty americké žili počas uplynulého víkendu jedným z najväčších športových podujatí roka. Zápas v americkom futbale Super Bowl je sledovaný miliónmi ľudí po celom svete. Ten tohtoročný bol výnimočný aj v tom, že hviezdna speváčka Rihanna sa po 7 rokoch opäť postavila na pódium, kde všetkých šokovala tehotenským bruškom.

„Keď mi zavolali, aby som vystúpila na Super Bowl, bola som tri mesiace po pôrode,” uviedla vo štvrtok počas tlačovej konferencie Rihanna, ktorá ale podľa vlastných slov zaváhala len na chvíľku. Vystupovať počas prestávky medzi dvoma polčasmi na tomto veľkom športovom podujatí je totiž veľká prestíž. „Keď sa žena stane matkou, zrazu má pocit, že dokáže urobiť čokoľvek, že dokáže ovládnuť svet. Super Bowl má  jedno z najväčších pódií na svete. A hoci to bolo strašidelné, lebo som na pódiu nestala sedem rokov, bolo to pre mňa aj veľmi vzrušujúce,” dodala umelkyňa.  

Počas stretnutia s novinármi mala Rihanna na sebe outfit, v ktorom už tradične vyzerala dobre a vôbec nič nenasvedčovalo tomu, že pod srdcom skrýva radostné tajomstvo. 

Rihanna
Zobraziť galériu (5)
Rihanna  (Zdroj: SITA)

Keď sa však v nedeľu objavila na pódiu v červenom kostýme, pri pohľade na jej guľaté bruško bolo v tej chvíli každému jasné, že už čochvíľa z nej bude dvojnásobná mamina. Správy o tehotenstve potvrdil pre médiá aj jej hovorca. 

Rihanna
Zobraziť galériu (5)
Rihanna  (Zdroj: SITA)

Rihanna
Zobraziť galériu (5)
Rihanna  (Zdroj: SITA)


Pozrite si tiež:

VIDEO Strhujúce divadlo v Super Bowle: O šampiónovi rozhodla akcia osem sekúnd pred koncom zápasu!


Pre úspešnú speváčku a jej partnera - rappera menom A$AP Rocky ide o druhé dieťatko. Dvojica spolu začala randiť v roku 2020 a majú spolu 8-mesačného synčeka, ktorého meno verejnosti zatiaľ neprezradili. 

VIDEO: Veľkolepé vystúpenie Rihanny na Super Bowl nájdete TU!

Obrovské PREKVAPENIE na Super
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: RihannaSuper Bowl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu