Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obrovská HANBA Gerarda Piquého: Majiteľ ho vyhodil z reštaurácie... Za všetko môže Shakira!

Gerard Pique Zobraziť galériu (8)
Gerard Pique (Zdroj: SITA/AP Photo/Manu Fernandez)

BARCELONA - Takúto reakciu zrejme nečakal! Bývalý španielsky futbalista Gerard Piqué (36) patrí v jeho rodnej Barcelone medzi najpopulárnejšie tváre. Ani tu to však po jeho rozchode s bývalou priateľkou Shakirou (36) nemá jednoduché. Naposledy sa o tom presvedčil v miestnej japonskej reštaurácii, kde ho odmietli obslúžiť a nakoniec ho odtiaľ vyhodil samotný majiteľ.

Aj napriek tomu, že slávna dvojica oznámila svoj rozchod len v polovici minulého roka, Piqué je už momentálne znova zamilovaný. Jeho novou priateľkou je Clara Chia Marti, s ktorou mal údajne Shakiru podvádzať.

Piqué a ani jeho nový objav to však po priznaní ich vzťahu nemajú jednoduché. Reakcie na nich vzťah sú totiž vo väčšine prípadov negatívne, o čom sa tento pár presvedčil aj počas nedávnej návštevy japonskej reštaurácie v Barcelone.

Podľa magazínu Marca ich totiž po príchode čakalo nemilé prekvapenie. Po tom, ako personál zistil, o koho sa jedná, ich najskôr odmietli obslúžiť a nakoniec ich z podniku vyhodil samotný majiteľ. Sociálnymi sieťami sa začalo šíriť aj video, ako evidentne rozhorčená dvojica odchádza z reštaurácie a nasadá do auta. 

@sab4zo Replying to @kalem2606 ♬ Paris - Else

Údajným dôvodom, prečo ich majiteľ vyhodil, bolo, že mal byť veľkým fanúšikom Shakiry. Rozhodnutie vlastníka reštaurácie podporili aj ľudia na sociálnych sieťach. „Veľmi dobré, ten neverník si to zaslúžil," napísal jeden z nich. „Ako sa volá tá reštaurácia? Okamžite im idem dať 5 hviezdičiek," pridal sa ďalší.

Viac o téme: Gerard Piqué
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu