Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

INTÍMNE LISTY Lady Diany (†36) idú do dražby: Opísala PEKLO, ktoré prežívala!

Lady Diana Zobraziť galériu (10)
Lady Diana (Zdroj: TASR)

LONDÝN - Na povrch sa dostávajú bližšie informácie o tom, ako vyzeralo obdobie pred rozvodom Karola III. (74) a Diany (†36). Do dražby totiž putujú listy samotnej princeznej, ktoré posielala blízkym priateľom. Z nich je zrejmé, ako náročné pre ňu toto obdobie bolo.

Obľúbená členka kráľovskej rodiny si v čase, keď riešila manželskú krízu s aktuálnym britským kráľom, prešla naozaj ťažkým obdobím. Veľkou oporou jej však bol okruh blízkych ľudí, medzi ktorých patrili aj manželia Susie a Tarek Kassem.

Ani princezná Diana nebola žiadnym neviniatkom
Zobraziť galériu (10)
Ani princezná Diana nebola žiadnym neviniatkom  (Zdroj: Profimedia)

Tí dodnes vlastnia 32 listov, ktoré Diana vlastnoručne napísala. Túto zbierku sa však rozhodli predať, pretože ako informuje denník Mirror, ich vlastníctvo je veľká zodpovednosť, ktorú nechcú prenášať na svoje deti. 

Z niektorých listov je jasné, čo prežívala Diana počas ostro sledovaného rozvodu s Karolom III. „Prežívam veľmi náročné obdobie. Tlak, ktorý cítim, je obrovský a prichádza zo všetkých strán. Momentálne som na kolenách a prajem si, aby už rozvod prebehol," napísala v jednom z nich.

S Charlesom mali komplikovaný vzťah
Zobraziť galériu (10)
S Charlesom mali komplikovaný vzťah  (Zdroj: Profimedia)

Odhadovaná cena týchto vzácnych a osobných pamiatok na princeznú Dianu je 90-tisíc libier. Celú sumu však manželia, ktorí tieto listy vlastnia, venujú charitatívnym organizáciám, ktoré zakladala práve kráľovná ľudských sŕdc.

Viac o téme: Princezná DianaLady DianaKarol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu