Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kim Kardashian nezvládla synovo správanie: Schmatla ho za tvár a... Teraz čelí obrovskej kritike!

Kim Kardashian a Saint West Zobraziť galériu (9)
Kim Kardashian a Saint West (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Praskli jej nervy. Kim Kardashian (42) zobrala počas víkendu svojho syna Sainta (7) na basketbalový zápas v Los Angeles. Ten však ani jedného príliš nezaujímal. Kým Kardashianka zabíjala čas s telefónom v ruke, jej syn bol poriadne nezbedný. Mama mu preto v istej chvíli dala jasne najavo, čo si o jeho správaní myslí.

Kim Kardashian sa v poslednej dobe pravidelne objavuje na veľkých športových podujatiach. V marci sa napríklad spolu so svojou dcérou North ukázala v Londýne na zápase miestneho futbalového tímu Arsenal FC. 

Počas víkendu dopriala podobný zážitok aj svojmu synovi menom Saint. Spolu s babkou Kris Jenner sa objavili v prvom rade na zápase basketbalového mužstva Los Angeles Lakers.

Aj napriek tomu, že domáci tím zvíťazil a priblížil sa tak postupu do ďalšieho kola play-off, Kim a jej syna tento zápas príliš nenadchol. Malý Saint začal čoraz viac vymýšľať a v jednej chvíli došla Kim trpezlivosť. Svojho syna schmatla za tvár a dôrazne ho upozornila, že takéto správanie tolerovať nebude.

Kim Kardashian, Saint West
Zobraziť galériu (9)
Kim Kardashian, Saint West  (Zdroj: Profimedia)

Kardashianka si za toto gesto vyslúžila poriadnu vlnu kritky. Mnohí jej vyčítajú, že jej správanie voči synovi bolo za hranou. Saint tak zrejme na nejaký čas môže na podobné zážitky zabudnúť, keďže jeho mama kvôli tejto situácii získala nechcenú pozornosť.

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu