Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hviezdna herečka (65) po PLASTIKE TVÁRE: Nechala si ju vyšponovať… Och, ale čo tie JAZVY?!

Melanie Griffith si nechala vylepšiť tvár. Zobraziť galériu (3)
Melanie Griffith si nechala vylepšiť tvár. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hviezdna herečka Melanie Griffith (65) zjavne patrí k tým herečkám, ktoré sa so stárnutím úplne nevyrovnali. Ubúdajúca elasticita pleti a pribúdajúce vrásky ju trápili natoľko, že sa rozhodla pre plastiku tváre. Tá síce jeden problém "vyriešila", ale druhý spôsobila... Och, čo tie výrazné jazvy?!

Hoci má herečka Melanie Griffith už 5 rokov po šesťdesiatke, za svoje krivky sa hanbiť nemusí. Ešte dva roky dozadu sa nimi hrdo pýšila aj na sociálnej sieti Instagram. S jej tvárou to však už také ružové nie je - teda aspoň ona mala taký dojem. Svedčia o tom najnovšie zábery, ktoré sa podarilo nafotiť americkým paparazzom. 

Galéria: Melanie Griffith vo filme

Tí ju v týchto dňoch vyfotili v aute, keď práve prechádzala ulicami Los Angeles. A z fotiek je zjavné, že herečka nedávno vyhľadala služby plastického chirurga. Pleť mala evidentne vyšponovanú a zošitú pri ušiach. No zatiaľ čo jeden estetický "problém" týmto zákrokom vyriešila, druhý si vyrobila. V mieste zošitia jej totiž vznikli viditeľné jazvy, ktoré si je ťažké nevšimnúť. 

Hviezdna herečka (65) po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Hviezdna herečka (65) po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Melanie Griffith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu