Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Alkohol, drogy a rakovina slávnu herečku zničili: Aha, aká bola zamlada šupa!

Melanie Griffith Zobraziť galériu (8)
Melanie Griffith (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prešla si kde-čím! Reč je o herečke Melanie Griffith, ktorá dnes oslavuje 63. narodeniny. Slávna blondínka počas kariéry pútala pozornosť nielen hereckým talentom a krásou, ale aj súkromím poznačeným škandálmi. Ako vyzerá v súčasnosti?

Melanie Griffith sa narodila 9. augusta 1957 v New Yorku. Ako dcéra herečky Tippi Hedren a producenta Petra Griffitha vyrastla v prostredí, ktoré v podstate určovalo akým smerom sa bude uberať jej budúcnosť.

Melanie Griffith v začiatkoch kariéry.
Zobraziť galériu (8)
Melanie Griffith v začiatkoch kariéry.  (Zdroj: Warner Bros)

Melanie Griffith kedysi.
Zobraziť galériu (8)
Melanie Griffith kedysi.  (Zdroj: Warner Bros)

Pred kamerami sa prvýkrát ocitla ako 9-mesačná, keď účinkovala v reklame. Keď mala 17 rokov zahrala si v počine Noc postupuje, kde sa musela popasovať aj s niekoľkými nahými scénami. Z filmov, v ktorých si zahrala možno spomenúť Úsmev, Jeden na jedného, Dvojník, Ohňostroj márnosti, Prázdniny v raji, Psychopat zo San Francisca, Jedna naviac, či Podnikavé dievča. Zaň získala Zlatý glóbus a bola tiež nominovaná na Oscara.

Galéria: Melanie Griffith vo filme
Keď mala Melanie 14 rokov, zamiloval sa do nej vtedy 22-ročný Don Johnson. O štyri roky neskôr spečatili svoju lásku svadbou v Lasa Vegas, avšak po pol roku sa rozviedli.

Jej druhým manželom bol Steven Bauer, s ktoým má syna Alexandra. V roku 1987 sa rozviedli a blondínka začala mať problém s alkoholom. Pomocnú ruku jej podal Johnson, za ktorého sa opäť vydala a narodila sa im dcéra Dakota. 

O šesť rokov na to ho Melanie oputila a zamilovala sa do Antonia Banderasa. Tomu porodila dcéru Stellu. Ich manželstvo však v roku 2015 skončilo.

Herečka mala problém s alkoholom, drogami i závislosťou na liekoch. Bojovala aj s rakovinou kože, čo pred verejnosťou dlho tajila. Už dávnejšie nad svojimi neduhmi i chorobou zvíťazila. Pri pohľade na jej aktuálne zábery je tiež jasné, že Melanie sa udržiava v skvelej kondícii.  

Takto vyzerá Melanie Griffith v súčasnosti.
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerá Melanie Griffith v súčasnosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Melanie Griffith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu