Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mrazivé DETAILY smrti Lisy Marie Presley (†54): ZÁKAZ RESUSCITÁCIE... Stalo sa jej to osudným!

 Lisa Marie Presley zomrela náhle vo veku 54 rokov. Zobraziť galériu (2)
Lisa Marie Presley zomrela náhle vo veku 54 rokov. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Bol to obrovský šok, keď v piatok svet obletela správa o náhlej smrti len 54-ročnej dcéry "kráľa rokenrolu" Lisy Marie Presley. Tú vo štvrtok večer hospitalizovali v nemocnici v Los Angeles po zástave srdca. A hoci bola pripojená na prístrojoch, stále žila. Rodina však podpísala zákaz resuscitácie... A to sa jej napokon stalo osudným!

Vo štvrtok večer verejnosť obletela správa o vážnych zdravotných problémoch Lisy Marie Presley. Bolo to len dva dni po tom, čo sa dcéra kráľa rokenrolu objavila na odovzdávaní Zlatých glóbusov. Podľa posledných správ bezvládnu Lisu našla gazdiná, ktorá jej okamžite privolala pomoc. Podľa TMZ prekonala zástavu srdca. 

V čase, keď ju prevážali do nemocnice, mala ešte pulz, vyšetrenia však ukázali, že utrpela mozgovú smrť. Napriek tomu bola uvedená do umelého spánku a bola jej poskytnutá podpora životných funkcií. Rodina sa však vzhľadom na fakt, že Lisa bola už mozgovo mŕtva, rozhodli podpísať zákaz resuscitácie. Druhá zástava srdca sa jej tak stala osudnou.

Podľa informácií Daily Mail mala v čase úmrtia pri lôžku mamu Priscillu, ktorá neskôr dcérinu smrť aj verejne oznámila. „S ťažkým srdcom sa s vami musím podeliť o zdrvujúcu správu, že moja krásna dcéra Lisa Marie nás opustila. Bola to tá najsilnejšia a najmilujúcejšia žena, akú poznám. Žiadame vás o súkromie, aby sme sa mohli vyrovnať s touto hlbokou stratou. Ďakujem sa vaše lásku a modlitby. Teraz nebudeme poskytovať ďalšie informácie,“ uviedla zronená mama.

Lisa Marie Presley a Priscilla Presley počas odovzdávania Zlatých glóbusov.
Zobraziť galériu (2)
Lisa Marie Presley a Priscilla Presley počas odovzdávania Zlatých glóbusov.  (Zdroj: NBC)

Viac o téme: Lisa Marie Presley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu