Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slová vdovy po Elvisovi trhajú srdce: Takto oznámila smrť dcéry... Všetci bojovali o záchranu jej života!

 Lisa Marie Presley so svojou matkou Priscillou. Zobraziť galériu (4)
Lisa Marie Presley so svojou matkou Priscillou. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Už je v nebi so svojím otcom a milovaným synom! Médiá po celom svete aktuálne zaplavili správy o náhlej smrti speváčky menom Lisa Marie Presley, ktorá bola jediným potomkom hviezdneho Elvisa. Jej zdrvená matka Priscilla poskytla stanovisko, ktoré vháňa slzy do očí.

„S ťažkým srdcom sa s vami musím podeliť o zdrvujúcu správu, že moja krásna dcér Lisa Marie nás opustila. Bola to tá najsilnejšia a najmilujúcejšia žena, akú poznám. Žiadame vás o súkromie, aby sme sa mohli vyrovnať s toutou hlbokou stratou. Ďakujeme za vašu lásku a modlitby. Teraz nebudeme poskytovať ďalšie informácie,” uviedla Priscilla Presley.

FOTO: Lisa Marie Presley po sebe zanechala svoje tri milované dcéry. Jej syn spáchal v roku 2020 samovraždu. 

Zdroje magazínu TMZ však opísali, čo sa v osudné hodiny v dome Presleyho jedinej dcéry dialo. Po tom, čo ju jej chyžná našla v spálni, keď utrpela zástavu srdca, jej exmanžel Danny Keough, s ktorým spolu žili, podával prvú pomoc, kým neprišli záchranári.

Podľa medializovaných informácií jej bol podaný aj adrenalín a následne bola prevezená do najbližšie nemocnice, kde bola v kóme a veľmi kritickom stave. Lisa Marie sa údajne počas dňa sťažovala na bolesti brucha. Práve tie zvyknú byť uvádzané ako jeden zo signálov kardiovaskulárnych problémov. 

Viac o téme: Lisa Marie Presley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu