Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúca SMRŤ Elvisovej jedinej dcéry: Zomrela krásna Lisa Marie Presley (†54)... ZASTAVENIE SRDCA!

 Lisa Marie Presley Zobraziť galériu (6)
Lisa Marie Presley (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Lisa Marie Presley, americká speváčka a jediná dcéra legendárneho "kráľa rokenrolu" Elvisa Preslyeho, zomrela vo štvrtok vo veku 54 rokov. Podľa agentúry AFP jej úmrtie potvrdila jej matka Priscilla.

Lisu Marie Presleyovú hospitalizovali v nemocnici v Los Angeles vo štvrtok po tom, čo podľa správ amerických médií utrpela zastavenie srdca. Správu o Presleyovej hospitalizácii ako prvý priniesol magazín TMZ, ktorý s odvolaním sa na nemenované zdroje blízke speváčke informoval, že do jej domu v meste Calabasas v okrese Los Angeles boli privolaní záchranári, ktorí ju po kardiopulmonálnej resuscitácii a podaní adrenalínu previezli do nemocnice.

Lisa Marie, ktorá sa narodila v roku 1968 - deväť mesiacov po svadbe svojich rodičov, pokračovala v šľapajach svojho otca a vybudovala si hudobnú kariéru. Vydala tri albumy, pričom z jej debutového štúdiového albumu To Whom It May Concern z roku 2003 sa predali milióny státisíce kópií a získal vo všeobecnosti pozitívne recenzie.

 Lisa Marie Presley s matkou Priscilou
Zobraziť galériu (6)
Lisa Marie Presley s matkou Priscilou  (Zdroj: SITA)

Preslávila sa aj vďaka sérii manželstiev s celebritami: s popovou legendou Michaelom Jacksonom, hercom Nicholasom Cageom a hudobníkmi Dannym Keoughom a Michaelom Lockwoodom. Z manželstiev sa jej narodili štyri deti vrátane herečky Roxy Keoughovej. Jej jediný syn Benjamin Keough spáchal v roku 2020 samovraždu.

Presley sa naposledy na verejnosti objavila v utorok večer, keď sa spolu s matkou v Beverley Hills zúčastnili na slávnostnom odovzdávaní cien Zlatý glóbus. Obe s dojatím sledovali, ako Austin Butler preberá cenu pre najlepšieho herca za stvárnenie Elvisa Presleyho v životopisnom hudobnom filme Elvis. Počas emotívneho prejavu sa herec poďakoval rodine Presleyovcov za pomoc a rady, ktoré mu poskytli počas tvorby filmu.

 Lisa Marie Presley so svojimi dcérami.
Zobraziť galériu (6)
Lisa Marie Presley so svojimi dcérami.  (Zdroj: SITA)

Len niekoľko dní pred tým bola Lisa Marie Presleyová v Memphise v štáte Tennessee, aby si v Gracelande - rozľahlom sídle, kde Elvis Presley s rodinou žil -, 8. januára pripomenula výročie narodenia svojho otca.

 Lisa Marie Presley bola jedinou Elvisovou dcérou.
Zobraziť galériu (6)
Lisa Marie Presley bola jedinou Elvisovou dcérou.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Lisa Marie Presley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu