Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dokonale utajené tehotenstvo šoubiznisu: Tajomstvo prasklo za smutných okolností!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Verejnosť o tomto nemala ani len tušenia! Počas uplynulého víkendu sa konala posledná rozlúčka s jedinou dcérou kráľa rokenrolu - Lisou Marie Presley (†54), ktorá bola pochovaná v rodinnom sídle Graceland. Počas smútočného obradu zaznel aj list od jej najstaršej dcéry Riley Keough (33), ktorý odhalil, že Lisa Marie bola už babičkou.

Dlho sa zo svojej vnučky neradovala... Správy o náhlej smrti Lisy Marie Presley zasiahli každého. Z tohto sveta odišla vo veku 54 rokov po komplikáciách so srdcom. V nedeľu sa v rodinnom sídle tejto prominentnej rodiny konala emotívna posledná rozlúčka, počas ktorej vyšlo najavo, že do ich rodiny nedávno pribudlo malé dieťatko.

K odhaleniu došlo prostredníctvom smútočnej reči, ktorú napísala jej najstaršia dcér Riley a čítal ju jej manžel Ben Smith-Petersen. „Ďakujem, že si mi ukázala, že jediné na čom v tomto živote záleží, je láska. Dúfam, že budem svoju dcérku milovať tak, ako si ty milovala mňa, môjho brata a moje sestry,” uviedla Riley. 

„Ďakujem, že si mi dala silu, srdce, empatiu, odvahu, zmysel pre humor, povahu, divokosť, húževnatosť. Ja a moji súrodenci sme boli produktami tvojho srdca,” zaznelo tiež v prejave, v rámci ktorého užialená dcéra vzdávala hold svojej milovanej matke. 

Zároveň spomínala na ich spoločné chvíle: „Pamätám, ako si ma ako dieťatko kúpala, vozila v aute  počúvali sme Arethu Franklin, brávala si ma na zmrzlinu po škole. Pamätám si, ako si mne a bratovi spievala uspávanky a ležala s nami v posteli, kým sme nezaspali. Pamätám si, aké to je byť milovaný tou najstarostlivejšou matkou, akú poznám. Aké bezpečné bolo byť v tvojom náručí. Pamätám si, že som ten pocit mala ako dieťa, i pred dvomi týždňami u teba na tvojom gauči.”

Riley Keough sa vydala za Smitha-Petersena v roku 2015. Správy o tom, že majú dcérku, potvrdil pre médiá aj jej hovorca. Detaily, kedy sa dievčatko narodilo a aké má meno, však nie sú známe. 

Riley Keough nafotili paparazzi s dieťatko v náručí.
Zobraziť galériu (6)
Riley Keough nafotili paparazzi s dieťatko v náručí.  (Zdroj: profimedia.sk)

Riley Keough s manželom
Zobraziť galériu (6)
Riley Keough s manželom  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Riley KeoughLisa Marie Presley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu