Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Posledné zábery Elvisovej dcéry (†54) pred smrťou: Bola krehká a mala problém s rečou!

Lisa Marie Presley a Priscilla Presley na odovzdávaní Zlatých glóbusov. Zobraziť galériu (8)
Lisa Marie Presley a Priscilla Presley na odovzdávaní Zlatých glóbusov. (Zdroj: NBC)

LOS ANGELES - Svetom šoubiznisu otriasla počas dnešnej noci správa o úmrtí Lisy Marie Presley (†54), ktorá bola jedinou dcérou legendárneho Elvisa Presleyho. Len dva dni pred tým sa ukázala na odovzdávaní Zlatých glóbusov, kde podľa názorov viacerých fanúšikov bolo vidieť, že speváčka nie je úplne v poriadku.

Dcéra legendárneho Elvisa zomrela na zástavu srdca. To potvrdila aj jej matka Priscilla. O jej život bojoval jej exmanžel Danny a aj záchranári, avšak napriek ich snahe sa život speváčky zachrániť nepodarilo.

Len dva dni pred svojou smrťou sa objavila na slávnostnom odovzdávaní Zlatých glóbusov, kde si však fanúšikovia všimli, že Lisa nie je celkom vo svojej koži. Hovorili najmä o rozhovore pre televíziu Extra, počas ktorého sa musela opierať o dlhoročného priateľa jej otca Jerryho Schillinga.

Sledujúci okrem toho upozorňovali najmä na to, že jej reč je pomalšia než obvykle a pôsobí veľmi zoslabnuto. „Vyzerá veľmi vychudnutá a je vidieť, že jej srdce je zlomené," napísal jeden z komentujúcich, ktorý zrejme narážal na smrť jej syna Benjamina. Ten v roku 2020 spáchal samovraždu. „Pozrite, ako sa chytila Jerryho ruky. Myslím, že nie je úplne v poriadku. Modlím sa za ňu," napísal krátko po zverejnení rozhovoru ďalší. Netrvalo dlho a svet obletela smutná správa o jej smrti...

Počas odovzdávania ocenení však prežívala Lisa Marie veľkú radosť. Tešila sa totiž z víťazstva herca Austina Butlera, ktorý získal ocenenie za najlepšieho herca za stvárnenie jej otca vo filme Elvis. Jeho ďakovná reč, v ktorej povedal, že Lisu Marie a jej matku Priscillu bude milovať do konca života, dojala obe k slzám. „Ďakujem Elvisovej rodine za to, že ste otvorili vaše srdcia, spomienky a aj domov. Lisa Marie, Priscilla, budem vás navždy milovať," povedal herec.

Lisa Marie Presley, Priscilla Presley
Zobraziť galériu (8)
Lisa Marie Presley, Priscilla Presley  (Zdroj: NBC)

Viac o téme: Lisa Marie Presley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu