Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Lisa Marie Presley (†54) prehajdákala 100 miliónov dolárov: 14-ročné dcéry majú TRAUMU... Odmietajú ísť na miesto, kde zomrela!

 Lisa Marie Presley Zobraziť galériu (8)
Lisa Marie Presley (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Od smrti Lisy Marie Presley (†54) uplynulo už niekoľko dní. Táto správa zasiahla mnohých, avšak nepochybne najviac jej tri dcéry. Dvojičky Harper a Finley (14) sú jej smrťou pochopiteľne zdrvené a podľa medializovaných informácií majú aj veľkú traumu. Odmietajú totiž ísť domov, na miesto, kde ich milovaná matka zvádzala boj o život. Vraj sa tam už nikdy nevrátia.

Dcéry nedávno zosnulej Lisy Marie Presley sa ešte stále spamätávajú z tragédie, ktorá minulý piatok otriasla svetom šoubiznisu. Momentálne trávia svoj čas u svojej babky Priscilly, ktorá im je spoločne s ich sestrou Riley (33) najväčšou oporou. Smrť milovanej matky ich zasiahla natoľko, že odmietajú ísť domov, kde Lisu Marie ratovali záchranári a bojovali o jej život. Pre dievčatá to však nie je prvýkrát, čo bývajú so svojou babičkou, starala sa o ne aj počas rozvodu ich matky a otca Michaela Lockwooda.

Všetky 3 dcéry po svojej matke zdedia sídlo Graceland, ktoré patrilo legendárnemu Elvisovi Presleymu. Podľa informácii, ktoré zverejnil The Blast, to však bude jediná vec, ktorú po svojej matke zdedia, keďže počas svojho života mala premárniť majetok vo výške približne 100 miliónov dolárov. Graceland bude zároveň aj miestom posledného odpočinku Lisy Marie. Verejná rozlúčka sa uskutoční 22. januára a následne bude pochovaná na mieste, kde odpočíva aj veľká časť jej rodiny.

Graceland
Zobraziť galériu (8)
Graceland  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Lisa Marie Presley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu