Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Výrazne SCHUDNUTÁ Kardashianka: Za nové krivky vraj vďačí LIEKU pre DIABETIKOV… Khloe zúri!

Khloe Kardashian má nové krivky. Zobraziť galériu (4)
Khloe Kardashian má nové krivky. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Khloe Kardashian (42) v posledných mesiacoch pútala pozornosť výraznou stratou hmotnosti. Pýši sa novou postavou, ktorou sa po Novom roku pochválila aj na sociálnej sieti Instagram. Sexi záber odhaľuje jej vypracované brušné svaly. To vyprovokovalo jedného z jej sledovateľov, ktorý sa rozhodol odhaliť jej "tajomstvo". Za svoju výraznú premenu vraj vďačí lieku pre diabetikov. Khloe neskrývala hnev!

Informácia o tom, že Kardashianky využívajú na redukovanie hmotnosti kontroverzný liek na cukrovku, sa začala šíriť už v priebehu minulého roka. Špekulácie vznikli v čase, keď Kim bleskovo zhodila 7 kíl, aby sa zmestila do šiat Marilyn Monroe. Hviezda však trvala na tom, že schudla zdravo - držala diétu, pravidelne navštevovala saunu a dvakrát denne behala. 

Galéria: Khloé Kardashian

A najnovšie s drogou na obezitu vyrukovali aj proti Khloe. Tá tiež v poslednom období ohuruje schudnutou postavou. No krátko po Novom roku doslova vyrazila dych zábermi, na ktorých sa pýši vypracovanými brušnými svalmi. To zjavne neprekusol jeden z jej sledovateľov, ktorý sa rozhodol "odhaliť" jej tajomstvo. 

„Skutočnosť, že užívala lieky pre diabetikov, aby takto schudla, je nechutná,“ objavilo sa v diskusii. Komentujúci narážal na lieky, ktoré obsahujú účinnú látku Semaglutid, ktoré pomáhajú morbídne obéznym ľuďom zhodiť aj pätinu ich hmotnosti potlačením chuti do jedla. Verejné obvinenie od "fanúšika" však poriadne vytočilo samotnú Khloe, ktorá sa mu rozhodla odpovedať. 

„Nediskreditujte moje roky cvičenia. Vstávam 5-krát týždenne o 6. ráno, aby som cvičila. Prosím, prestaňte so svojími domnienkami,“ napísala Khloe. Informácia o lieku sa v uplynulých mesiacoch šírila aj sociálnou sieťou TikTok a začali ju vyhľadávať tí, ktorí chceli schudnúť. To však viedlo ku globálnemu nedostatku lieku a pacienti s 2. typom cukrovky zostali bez životne dôležitej liečby.

Viac o téme: Khloe Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu