Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Jeremy Renner sa po desivej nehode ozval fanúšikom: Zverejnil FOTO z nemocničného lôžka!

Jeremy Renner Zobraziť galériu (4)
Jeremy Renner (Zdroj: Instagram)

RENO - Fanúšikovia herca menom Jeremy Renner (51) už pár dní sledujú v médiách každú zmienku o ňom. Na Nový rok totiž utrpel vážne zranenia, kvôli ktorým skončil v nemocnici vo vážnom stave. V týchto dňoch sa konečne ozval svetu prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti Instagram.

„Ďakujem vám všetkým za vaše milé slová. Nevládzem teraz písať, avšak všetkým vám posielam lásku,” uviedol pri fotke Jeremy, ktorý absolvoval potrebné operácie. Mnohí priatelia a fanúšikovia sa pri pohľade na neho potešili, že je pri vedomí.

V súvislosti s nehodou sa konala tlačová konferencia, v rámci ktorej sa vyjadrovali hercovi zástupcovia aj úrad šerifa, ktorý nehodu vyšetruje. Ako vyšlo najavo, niekto z hercových príbuzných prichádzal autom k jeho domu neďaleko jazera Tahoe, keď zapadol do snehu. Na pomoc mu prišiel aj Jeremy na svojej zhruba šesťtonovej rolbe. 

Keď zapadnuté auto vytiahol, vystúpil z rolby a dali sa do reči. Zrazu sa ale rolba dala do pohybu. Jeremy sa pokúšal naskočiť späť do kabíny, aby ju zastavil. V tej chvíli došlo k nešťastiu a Renner sa vážne zranil. Rolbu aktuálne skúma policajný technik, aby zistil, prečo sa dala do pohybu.

Viac o téme: Jeremy Renner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu