Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Jeremy Renner po ťažkej NEHODE na svahu: Zverejnil FOTO z rehabilitácie... Má viac ako 30 zlomenín!

Jeremy Renner má viac ako 30 zlomenín. Zobraziť galériu (2)
Jeremy Renner má viac ako 30 zlomenín. (Zdroj: Instagram J.R.)

RENO - Americký herec Jeremy Renner (51) sa momentálne zotavuje z vážnej nehody, ktorá sa mu stala začiatkom roka. Snežný pluh mu vtedy spôsobil vážne zranenia, ktorým takmer podľahol. Hovorilo sa dokonca o amputácii nohy. Aktuálne hviezda zverejnila fotku z rehabilitácie. Má vraj viac ako 30 zlomenín!

Začiatkom roka svet obletela šokujúca správa o vážnej nehode herca Jeremyho Rennera. Snežný pluh mu vtedy spôsobil vážne zranenia a podľa posledných informácií je možné, že po nej bude mať doživotné následky. Veľkým šťastím vtedy bolo, že nehodu videl jeden z jeho susedov, ktorý mu pribehol na pomoc a privolal záchrannú službu. 

Aktuálne sa hviezda zotavuje zo zranení v nemocnici. „Má zranenia na pravej strane tela. Pravá časť hrudníka a trupu a jeho rebrá vyzerajú, akoby boli rozdtrvené. Takisto má ranu aj na hlave. Je pri vedomí, ale má veľké bolesti a má problém s dýchaním,“ opisoval hercove zranenia v telefonáte na tiesňovú linku sused.

Zdá sa, že Renner je z toho najhoršieho vonku a aktuálne v nemocnici už rehabilituje. Svedčí o tom záber, ktorým sa dnes prihovoril svojim fanúšikom na sociálnej sieti Instagram. Herec na nej rehabilituje s fyzioterapeutom. A prezradil aj počet zlomenín, z ktorých sa aktuálne lieči - je ich vraj viac ako 30.

„Ranné tréningy, moje predsavzatia sa tento rok úplne zmenili... Je to tragédia pre celú rodinu, ale rýchlo som sa radšej zameral nekonečnú lásku. Chcem poďakovať všetkým za ich správy a ohľaduplnosť voci mojej rodine a mne... Veľa lásky a uznania vám všetkým. Týchto viac ako 30 zlomených kostí sa opraví, zosilnie, rovnako ako sa prehĺbi láska a puto s rodinou a priateľmi. Láska a požehnanie vám všetkým,“ napísal k fotke. 

Viac o téme: Jeremy Renner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu