Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Promi milenka sa na pláži pretŕčala v hriešnych bikinách: Ledva skryli to, čo mali!

Juliana Nalú Zobraziť galériu (6)
Juliana Nalú (Zdroj: profimedia.sk)

RIO DE JANEIRO - Užívala si svoju rodnú krajinu. Brazílska modelka Juliana Nalú (24) predviedla na pláži v Riu de Janeiro okrem svojej dokonalej postavy aj to, že jej rozhodne nechýba odvaha. Ukázala sa totiž v čiernych miniplavkách, v ktorých hrozilo, že ostatní návštevníci pláže uvidia to, čo by malo zostať zostať skryté.

Juliana sa momentálne radí medzi celkom známe modelky. K tomu si významne dopomohla aj vďaka milostnému romániku s Kanye Westom, ktorý síce vydržal len približne 2 mesiace, ale aj napriek tomu mladej Brazílčanke priniesol značnú popularitu. 

Na sociálnej sieti Instagram ju momentálne sleduje viac ako 810-tisíc fanúšikov a toto číslo sa neustále zväčšuje. A niet sa čomu čudovať, keďže Nalú nemá problém ukázať aj zábery, na ktoré by iní ľudia len ťažko hľadali odvahu.

Na najnovších fotkách sa im ukázala v hriešnych bikinách. Návštevníci miestnej pláže zostali zrejme v miernom šoku, keď uvideli jej miniplavky, ktoré ledva zakryli potrebné minimum. Spoločnosť jej pri tom robil jej pes Rio, ktorého pomenovala po svojom milovanom meste. 

Juliana Nalú
Zobraziť galériu (6)
Juliana Nalú  (Zdroj: profimedia.sk)
Juliana Nalú
Zobraziť galériu (6)
Juliana Nalú  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Juliana Nalú
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu