Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rafinovaný outfit sexi modelky: Len v GUMÁKOCH a čiernej SIETI… Juliana, chystáš sa na ryby?!

Juliana Nalú vie, ako provokovať. Zobraziť galériu (7)
Juliana Nalú vie, ako provokovať. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Meno Juliany Nalú (24) sa v poslednom období spájalo predovšetkým so škandalóznym spevákom Kanye Westom (45). Zahraničné médiá informovali, že ide o jeho novú milenku. No modelka čoraz viac na seba upozorňuje aj svojim rafinovaným vzhľadom. Najnovšie ju paparazzi zachytili oblečenú len vo veľkej čiernej sieti a gumákoch!

Juliana Nalú sa minulý mesiac začala objavovať po boku kontroverzného rapera Kanye Westa. Jeho meno sa pritom v poslednej dobe spomínalo hlavne v negatívnom svetle. Kvôli antisemickým vyjadreniam sa mu otočilo chrbtom viacero značiek, s ktorými spolupracoval. Aspoň informácia o jeho novom objave na chvíľu zatienila jeho škandály. 

A brazílska modelka čoraz viac provokuje a upozorňuje na seba aj svojimi sexi outfitmi. Nie je to tak dávno, čo ju fotografi zachytili v super krátkom tope, z ktorého jej vytŕčali prsia... No a tento raz jej spod oblečenia bolo vidno úplne všetko. Na sebe mala totiž len čierny sieťovaný overal, ktorý zahaľoval iba tie najintímnešie miesta...

A k tým tmavovláska pridala veľké gumáky. Doslova to pôsobilo, že sa modelka chystá na ryby a v rámci šetrenia priestoru, si podberák rovno obliekla na seba. Veď uznajte sami!

Rafinovaný outfit sexi modelky:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Juliana Nalú
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu