Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najmladší syn Williama a Kate opäť baví internet: Nechýbalo veľa a... Bol by ako Kevin zo Sám doma!

Princ William s manželkou Kate a ich deťmi Zobraziť galériu (5)
Princ William s manželkou Kate a ich deťmi (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Myslel si, že ho tam nechali! Kráľovská rodina sa po dvoch rokoch zúčastnila tradičnej vianočnej omše v kostole St. Mary Magdalene. Po nej princ William (40) a Kate (40) spolu so svojimi deťmi prijímali želania šťastných sviatkov od prítomných ľudí. Ich najmladší syn Louis (4) však počas toho zažil poriadny šok, keď si myslel, že ho tam jeho rodina nechala.

Kráľovská rodina sa tradične počas Vianoc zúčastňovala omše v kostole St. Mary Magdalene. Počas minulých rokov však tento zvyk narušili bezpečnostné opatrenia, ktoré boli spôsobené pandémiou koronavírusu.

Tento rok však túto tradíciu opäť obnovili a omše sa zúčastnili viacerí členovia rodiny. Medzi nimi nechýbal ani kráľ Karol III. a jeho manželka Camilla, princezná Beatrice s manželom či následník trónu William s manželkou Kate.

Karol III.
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Po tom, ako vyšli z kostola, začali prijímať vianočné priania od ľudí, ktorí si túto slávnostnú udalosť nenechali ujsť. Tej sa zúčastnili aj deti spomínaných Williama a Kate, vrátane ich najmladšieho potomka, syna Louisa. 

Princ William s manželkou Kate a ich deťmi
Zobraziť galériu (5)
Princ William s manželkou Kate a ich deťmi  (Zdroj: SITA)

A práve ten sa postaral o úsmevný moment, keď si myslel, že ho jeho rodina nechala samého. Keď si to uvedomil, začal s panikou utekať za svojimi najbližšími a kričal pri tom na svoju sestru Charlotte. Všetko zachytil vo videu jeden z fanúšikov, a tak sa zábery malého princa začali šíriť sociálnymi sieťami svetelnou rýchlosťou.

Viac o téme: Princ Louis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu