Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Expriateľa (†41) britskej princeznej našli mŕtveho: Za jeho smrť vraj môžu drogy!

Princezná Beatrice Zobraziť galériu (3)
Princezná Beatrice (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Počas včerajšieho dňa sa princezná Beatrice (35) dozvedela smutnú správu. Jej bývalý priateľ Paolo Liuzzo (†41) totiž zomrel v hotelovej izbe v Miami a prvé informácie hovoria o tom, že jeho smrť spôsobilo predávkovanie.

Princezná Beatrice sa dala so zosnulým bývalým partnerom dokopy v roku 2005. V tom čase mala len 17 rokov a išlo tak o jej prvú veľkú lásku. Aj napriek tomu, že Liuzzo mal už 24 a vekový rozdiel spôsoboval v radoch verejnosti rozporuplné reakcie, tak ich vzťah verejne podporili aj jej rodičia - princ Andrew a Sarah Ferguson.

Princezná Beatrice
Zobraziť galériu (3)
Princezná Beatrice  (Zdroj: SITA)

Tento vzťah však dvojici vydržal len rok a odvtedy sa o bývalom partnerovi princeznej príliš nehovorilo. O to väčším šokom však boli správy o tom, že vo februári našli jeho bezvládne telo v hoteli v Miami. Jeho smrť však vyšla najavo až počas včerajška, kedy o smutnej udalosti informoval The Sun.

Podľa prvotných informácií však jeho život v poslednom období výrazne ovplyvnili drogy, ktoré mali byť podľa polície príčinou jeho smrti. „Paulo bol na tom veľmi zle. Miloval párty a hazard. Začal užívať veľa liekov a následne aj kokaín a iné drogy. Všetci sme sa báli, že ho jeho životný štýl jedného dňa dobehne. Vždy si požičiaval peniaze, aby zaplatil dlhy. Dostalo sa do nekonečného kruhu," povedal jeho blízky. 

Paolo Liuzzo
Zobraziť galériu (3)
Paolo Liuzzo  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princezná Beatrice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu