Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúce rozhodnutie kráľovskej rodiny: Obávajú sa HANBY... Princa tam nechcú!

Princ William s manželkou Kate a ich deťmi Zobraziť galériu (8)
Princ William s manželkou Kate a ich deťmi (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Na korunovácii zrejme bude chýbať jeden z najbližších členov rodiny nového kráľa. Vnuk Karola III. (74), princ Louis (4), sa totiž v minulosti na oficiálnych akciách nechoval tak, ako by sa na člena kráľovskej rodiny patrilo. Buckinghamský palác tak uvažuje nad tým, či sa tohto veľkého dňa najmladší syn Williama (40) a Kate (41) zúčastní.

Princa Louisa si fanúšikovia obľúbili hlavne počas minuloročných osláv 70. výročia nástupu na trón kráľovnej Alžbety II. Najmladší z trojice detí následníka na trón Williama a jeho manželky Kate zaujal viacerými grimasami, krikom a vyplazeným jazykom, ktorý smeroval jeho mame.

Alžbeta II., princ Louis
Zobraziť galériu (8)
Alžbeta II., princ Louis  (Zdroj: Profimedia)

Toto správanie ho však môže pripraviť o jednu z najväčších osláv, aké kedy kráľovská rodina zažila. Tej sa totiž jeho výstupy príliš nepozdávajú a obávajú sa, že by sa niečo podobné mohlo zopakovať aj na korunovácii Karola III. 

Tieto informácie priniesol Page Six, ktorý tvrdí, že Louisova účasť je neistá. Zdroj blízky rodine ďalej potvrdil to, že tejo akcie sa zúčastní jeho staršia sestra Charlotte a rovnako aj najstarší zo súrodeneckej trojice George.

Pre spomínaný magazín sa vyjadril aj oficiálny hovorca Kensingtonského paláca. „Princ a princezná z Walesu o jeho účasti rozhodnú až pred samotnou korunováciou," povedal hovorca, ktorý tak potvrdil, že posledné slovo budú mať William a Kate.

Kate a William
Zobraziť galériu (8)
Kate a William  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princ Louis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu