Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Johnny Depp potešil ťažko chorého chlapca (11): Vďaka nemu zažije najkrajšie Vianoce svojho života!

Johnny Depp Zobraziť galériu (5)
Johnny Depp (Zdroj: SITA/Youtube.com)

LOS ANGELES - Opäť ukázal, že má veľké srdce. Americký herec Johnny Depp (59) sa po dlhom čase prevtelil do jeho najznámejšej filmovej postavy. Urobil tak kvôli svojmu 11-ročnému fanúšikovi Korimu, ktorý má vážne zdravotné problémy. Okrem toho si pre mladíka pripravil aj ďalšie prekvapenia.

11-ročný chlapec z Anglicka trpí od narodenia vážnymi zdravotnými problémami. Ľavá strana jeho srdca bola nesprávne vyvinutá. Kvôli tomu Kori podstúpil už dve transplantácie, avšak ani v jednom prípade jeho telo nové srdce neprijalo. 

Galéria: Herec Johnny Depp

Spolu s doktormi tak spravili ťažké rozhodnutie a Kori už ďalšiu transplantáciu nepodstúpi. Aj napriek tomu si však plní svoje sny a na YouTube si založil svoj vlastný kanál s názvom Kraken The Box. Chlapec v ňom vystupuje ako pirát.

Jeho mama preto kontaktovala organizáciu, ktorá pomáha deťom. Tá následne povedala o osude mladého Youtubera Johnnymu Deppovi, ktorý nezaváhal a pre malého chlapca natočil video, v ktorom sa objavil ako jeho najznámejšia postava Jack Sparrow. „Veľmi rád ťa budem sledovať na YouTube. A poviem to aj mojím kamarátom," povedal vo videu Depp.

Video sa okamžite stalo veľmi populárne a začalo sa šíriť rýchlosťou svetla. Okamžite sa to prejavilo aj na počte odberateľov a momentálne ich má už viac ako 214-tisíc. Toto video však nebolo jediným prekvapením, ktoré si pre chlapca Depp nachystal.

V úlohe Jacka Sparrowa mu dokonca aj zavolal a niekoľko minút sa s chlapcom rozprával cez videohovor. Navyše, Korimu prišiel aj záhadný balík, v ktorom bola herná konzola. Aj keď sa odosielateľ nepodpísal, hercovej matke nakoniec Deppov mediálny tím potvrdil, že tento darček skutočne poslal známy umelec. Chlapec tak bude mať vďaka nemu aspoň o niečo krajšie sviatky. 

Johnny Depp potešil ťažko
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Youtube / Kraken the Box)

Johnny Depp potešil ťažko
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Youtube / Kraken the Box)

Viac o téme: Johnny Depp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu