Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najškandalóznejší rozvod Hollywoodu má prekvapivú dohru: Fíha, veľkorysé gesto Johnnyho Deppa!

Johnny Depp a Amber Heard Zobraziť galériu (3)
Johnny Depp a Amber Heard (Zdroj: profimedia.sk)

LAS ANGELES - Nakoniec sa predsa len dohodli. Konflikt medzi Johnnym Deppom (59) a Amber Heard (36) je zrejme definitívne na konci. Obaja sa totiž dohodli na finálnej sume, ktorú musí herečka Deppovi zaplatiť. Predstaviteľ ikonického Jacka Sparrowa bol k svojej bývalej manželke veľmi ohľaduplný a zo sumy, ktorú určil súd, jej nakoniec veľkú časť odpustil.

Súdny spor medzi hviezdnymi hercami sa zaradil medzi najznámejšie konflikty svetového šoubiznisu. Na konci tohto procesu sa tešil Depp, kedže súd sa priklonil na jeho stranu. Heard mu tak mala zaplatiť viac ako 10 miliónov dolárov. 

Najškandalóznejší rozvod Hollywoodu má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

V posledných dňoch však prišlo poriadne prekvapenie. Obaja sa totiž dohodli na tom, že suma, ktorá nakoniec pristane na účte umelca bude oveľa nižšia, ako nariadil súd. Z 10 miliónov bude nakoniec len 1 milión. 

„Po dlhom zvažovaní som sa rozhodla, že urovnám prípad žaloby, ktorú na mňa podal môj bývalý manžel. Je veľmi dôležité povedať, že som si toto nevybrala. Len som bránila moju pravdu. Kvôli tomu bol môj život úplne zničený. Očierňovanie, ktorému som čelila, je len ďalší dôkaz toho, ako je pristupované k ženám, ktoré sa v podobných prípadoch ozvú. Ja som však týmto nespravila ani ústupok a ani som nepriznala vinu," napísala herečka na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. 

„Nikto sa mi nebude vyhrážať a ani ma odrádzať tým čo sa stane, keď poviem pravdu. Nikto mi moju pravdu nezoberie. Môj hlas bude navždy tým najsilnejším, čo mám. Chcem sa poďakovať všetkým, ktorí ma podporovali,doplnila Heard svoje vysvetlenie.

K dohode sa vyjadril aj Depp, ktorý prostredníctvom svojich právnych zástupcov Benjamina Chewa a Camille Vasquez vydal krátke prehlásenie. „Sme radi, že môžeme uzavrieť dvere k tejto kapitole, ktorá bola pre pána Deppa veľmi bolestivá. Počas procesu dal jasne najavo, že mu nikdy nešlo o peniaze, ale jeho prioritou bolo ukázať svetu pravdu," napísali jeho právnici.

Najškandalóznejší rozvod Hollywoodu má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Johnny DeppAmber Heard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu