Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pokračovanie obľúbeného vianočného filmu nadchlo verejnosť: DRSNÝ ODKAZ jednej z hviezd!

Záber z filmu Prázdniny Zobraziť galériu (6)
Záber z filmu Prázdniny (Zdroj: Columbia Pictures Corporation)

LOS ANGELES - Vianoce sa mnohým jedincom spájajú aj s oddychom pri filmoch, ktoré už k týmto najobľúbenejším sviatkom roka neodmysliteľne patria. Jedným takým je aj romantický počin s názvom Prázdniny. V uplynulých dňoch zaplavili internet správy o tom, že film by sa mal dočkať pokračovania. Avšak...

...fanúšikovia sa tešili zrejme zbytočne! Písal sa rok 2006, keď mal svoju premiéru film Prázdniny. Hlavných postáv sa zhostili  Kate Winslet a Cameron Diaz, ktoré stvárnili dve ženy, čo si počas vianočných sviatkov vymenili svoje domovy a ich životy sa vďaka tomu výrazne zmenili. 

The Sun v uplynulých dňoch prišiel so správami, že počin by sa po rokoch mal dočkať pokračovania. Medializované bolo doknca i to, že by v ňom mala účinkovať celé pôvodné obsadenie. „Všetky hlavné postavy súhlasili a nakrúcať by sa malo začať budúci rok,” uviedol pre The Sun spomínaný zdroj. 

A hoci boli fanúšikovia veľmi nadšení, za krátko prišlo sklamanie v podobe slov od Kate Winslet. „Čítala som o tom niečo, ale to bolo prvýkrát, čo som o tom vlastne počula,” uviedla pre People hviezdna herečka. „Prisahám, že o tom so mnou nehovoril ani žiadny agent, ani zástupca, ani nikto z dôležitých,“ dodala a mnohých tak zarmútila.

Pokračovanie obľúbeného vianočného filmu
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Columbia Pictures Corporation)

Režisérka počinu Nancy Meyers si je vedomá toho, že fanúšikov sklamali. Avšak mala tiež potrebu uviesť tieto dohady na pravú mieru. „Dostala som ohľadom toho veľa správ. Prepáčte, ale nie je to pravda,“ uviedla.

Viac o téme: Kate WinsletCameron DiazPrázdniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu