Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Úprimná spoveď Kate Winslet: Náročný život po Titanicu... Bolo to hrozné!

Kate Winslet Zobraziť galériu (2)
Kate Winslet (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Aj napriek tomu, že život filmových hviezd vyzerá na prvý pohľad ako splnený sen, realita môže byť diametrálne odlišná. Svoje o tom vie aj Kate Winslet (48). Tá v najnovšom rozhovore povedala, že vyrovnať sa so slávou, ktorú jej priniesla úloha v legendárnom Titanicu, bolo veľmi náročné.

Galéria: Kate Winslet

Winslet sa vďaka úlohe Rose vo filme Titanic stala jednou z najznámejších herečiek svojej generácie. Táto postava jej však priniesla aj neželanú pozornosť, s ktorou sa mala problém vyrovnať.

Britská herečka o tom porozprávala v najnovšom vydaní magazínu Porter, kde prezradila, ako vyzeral jej život po tom, ako sa objavila v spomínanej klasike. Podľa jej slov bola pre ňu sláva hrozná a svoj život si vôbec neužívala. 

Viete si predstaviť, že by Rose vo filme Titanic nahradila táto žena?
Zobraziť galériu (2)
Viete si predstaviť, že by Rose vo filme Titanic nahradila táto žena?  (Zdroj: SITA)

„Mala som pocit, že musím navonok pôsobiť určitým spôsobom. V tom čase boli médiá dotieravé a môj život nebol vôbec príjemný. Mnohí hovorili, že po Titanicu som mohla robiť čokoľvek a aj napriek tomu som sa rozhodla robiť menšie projekty. Samozrejme, že som sa tak rozhodla! Pretože byť slávna bolo hrozné," povedala Winslet. 

„Aj napriek negatívnym aspektom to však nie je žiadne bremeno. Titanic stále prináša ľuďom veľkú dávku radosti. Jediný prípad, kedy mám pocit, že ma to ovplyvnilo je vtedy, keď som niekde na lodi," dodala herečka. 

Viac o téme: Kate Winslet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu