Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávna herečka s výstrihom PO PUPOK: Aha, toto sú moje poklady!

Catherine Zeta-Jones Zobraziť galériu (7)
Catherine Zeta-Jones (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nezostala bez povšimnutia! Herečka Catherine Zeta-Jones (53) nikdy nesklame, keď sa objaví na červenom koberci. Inak tomu nebolo ani na premiére počinu s názvom National Treasure: Edge of History, ktorá sa konala v uplynulých dňoch. Slávna kráska prišla do spoločnosti so svojím synom, avšak pozornosť mu venoval málokto. Všetku na seba strhla jeho slávna mama!

Catherine Zeta-Jones si totiž obliekla šaty, ktoré zaujali nielen prítomných pánov. Niet pochýb, že vďaka odvážnemu strihu sa za ňou otáčali aj mnohé ženy. Spomínaný kúsok mal totiž výstrih, ktorý výrazne odhaľoval herečkine vnady a siahal priam po pupok. 

Hoci by sa mnohé ženy v takomto outfite cítil neisto, to rozhodne nie je brunetkin prípad. Pôsobila totiž maximálne suverénne a rozdávala úsmevy na všetky strany.

Slávna herečka s výstrihom
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Slávna herečka s výstrihom
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Seriál s názvom National Treasure: Edge of History zachytáva príbeh 20-ročného dievčaťa, ktorému prevráti život naruby tajomný cudzinec, keď jej poskytne indície k tajomnému pokladu. Catherine Zeta-Jones v spomínanom počine stvárňuje darebáčku a v rozhovoroch sa netajla tým, že jej pri dôveryhodnom stvárnení bola nápomocná blonďavá parochňa.  

Catherine Zeta-Jones prekvapila fanúšikov blond hrivou
Zobraziť galériu (7)
Catherine Zeta-Jones prekvapila fanúšikov blond hrivou  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Catherine Zeta-Jones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu