Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Divoká kočka sa v plavkách zmenila na šelmu: Aha, sexi je aj jej manžel!

LeAnn Rimes Zobraziť galériu (5)
LeAnn Rimes (Zdroj: SITA/Richard Shotwell/Invision/AP)

HAWAJ - Ako z katalógu! Aj tak by sa dali komentovať aktuálne paparazzi zábery speváčky LeAnn Rimes (40) a jej atraktívneho manžela Eddieho Cibriana (49). Dvojica si aktuálne užíva dovolenku a chvíle oddychu na Havajských ostrovoch. Pozrite sa, ako dobre vyzerajú v plavkách!

Meno speváčky LeAnn Rimes sa mnohým jedincom spája s úspešným filmom Divoké kočky, ku ktorému naspievala pieseň Can't Fight the Moonlight. Hoci od čias nakrúcania ubehlo už viac ako 22 rokov, umelkyňa ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca nič zo svojho šarmu. 

Dokazujú to fotky, ktoré sa v uplynulých dňoch podarilo spraviť bulvárnym fotografom. Na slávnu blondínku natrafili na Havajských ostrovoch, kde si spolu s manželom užívali chvíle oddychu. LeAnn mala na sebe plavky so zvieracou potlačou, v ktorých vyzerala dokonale. 

Nie je žiadnym tajomstvom, že sympatická umelkyňa pravidelne cvičí a udržiava sa v skvelej kondícii. Rovnako tak aj jej manžel Eddie, ktorý sa čoskoro zaradí medzi päťdesiatnikov a veru, figúru mu môže nejeden rovesník závidieť.  

 Leann Rimes a Eddie Cibrian
Zobraziť galériu (5)
Leann Rimes a Eddie Cibrian  (Zdroj: profimedia.sk)

LeAnn a Eddie majú za sebou celkom vydarenú pracovnú spoluprácu. Speváčke nedávno vyšiel nový album a jej manžel jej s ním pomáhal. 

Viac o téme: LeAnn Rimes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu