Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hviezdna Pink BEZ ZÁBRAN: Svetu sa ukázala ÚPLNE NAHÁ!

Pink Zobraziť galériu (6)
Pink (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Svoju postavu predviedla v plnej paráde... Hviezdna speváčka Pink (43) nikdy nepatrila medzi hanblivky. To potvrdila aj vo svojom poslednom príspevku na sociálnych sieťach. Na záberoch, ktoré zdieľala s fanúšikmi, sa totiž ukázala úplne nahá!

Na rozdiel od mnohých iných hviezd svetového šoubiznisu sa speváčka Pink môže pochváliť dlhoročným a pevným vzťahom. S manželom Careym Hartom sú svoji už 17 rokov a aj napriek pár problémom tvoria šťastný pár.

Pink s rodinou
Zobraziť galériu (6)
Pink s rodinou  (Zdroj: profimedia.sk)

Dvojica sa okrem vzájomnej prítomnosti teší aj z ich dvoch detí - dcéry Willow (11) a syna Jamesona (6). Najnovšími zábermi však speváčka zrejme svoje ratolesti príliš nepotešila, čo si uvedomuje aj ona samotná.

Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnila zábery, na ktorých je úplne nahá a ku ktorým pridala hashtag embarassingmoms. „Víkend pri jazere a nové, absurdné plavky. Ak ste sa nikdy nesprchovali vonku, zatiaľ čo sa vás snažil každých 5 minút vystrašiť váš manžel, tak ste nežili naplno," napísala k príspevku umelkyňa. 

FOTO: Odvážný záber bez šiat nájdete kliknutím na šípky. 

 

Viac o téme: Pink
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu