Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

SMRŤ krásnej Sandy z Pomády! Zomrela herečka Olivia Newton-John (†73)

Olivia Newton-John
Olivia Newton-John (Zdroj: SITA/AP Photo/Esteban Felix)

LOS ANGELES - Tancovať už bude v nebi... Nielen fanúšikov legendárneho počinu Pomáda zasiahla mimoriadne smutná správa. A to, že predstaviteľka krásnej Sandy - Olivia Newton-John, ktorá dlhé roky bojovala s rakovinou, zomrela.

Smutné správy potvrdil v pondelok na sociálnej sieti Facebook jej manžel John Easterling. Olivia naposledy vydýchla na ich ranči v pondelok ráno, obklopená rodinou a priateľmi.

„Olivia zdieľala svoj boj s rakovinou prsníka a bola symbolom triumfov a nádeje už viac ako 30 rokov,” znie okrem iného vo vyjadrení. Rodina žiada, aby namiesto kvetov smútiaca verejnosť darovala príspevok na jej pamiatku nadácii, ktorá nesie jej meno.

 

Dame Olivia Newton-John (73) passed away peacefully at her Ranch in Southern California this morning, surrounded by...

Posted by Olivia Newton-John on Monday, August 8, 2022

VIDEO: Pripomeňte si krásnu Oliviu Newton-John v legendárnom počine Pomáda. 

Olivii Newton-John lekári diagnostikovali rakovinu prsníka prvýkrát v roku 1992, krátko po smrti jej otca. Ochorenie sa vrátilo aj v roku 2013 a potom aj v roku 2017. V rozhovore pre The Guardian z roku 2020 povedala: „Nevnímam sa ako chorá na rakovinu. Rozhodla som sa, že to nebudem vnímať ani ako boj, pretože nemám rada vojnu. Nerada bojujem, nech je to kdekoľvek - či už je to vonku, alebo skutočná vojna v mojom tele. Rozhodla som sa, že to tak nebudem vidieť. Chcem svoje telo zdravé a dostať ho späť do rovnováhy.”

 

Viac o téme: Olivia Newton-JohnPomáda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu