Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávna herečka je zhnusená: Pár dní po smrti má vyjsť kniha Aarona Cartera (†34)... Opisuje ich prvý sex, keď mala 13!

Hilary Duff a Aaron Carter Zobraziť galériu (6)
Hilary Duff a Aaron Carter (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Neskrýva svoje zhnusenie! Presne pred týždňom vyhasol život Aarona Cartera (†34), ktorý bol v detstve veľkou speváckou hviezdou. Médiá po celom svete dnes plnia správy o tom, že pred smrťou pracoval na vlastnej knihe, ktorá detailne opisuje napríklad aj jeho prvý sex s herečkou Hilary Duff (35). Tá dala najavo svoje znechutenie nad celou touto záležitosťou.

Už o pár dní by mala uzrieť svetlo sveta kniha s názvom Aaron Carter: An Incomplete Story of an Incomplete Life, na ktorej bývalý spevák pracoval s autorom Andym Symondsom zhruba tri roky. Ten sa rozhodol tieto memoáre vydať aj napriek tomu, že nie sú dokončené. A podľa medializovaných informácií vraj samotný Aaron ešte pred svojou smrťou nechcel, aby bola kniha vydaná. 

Ktovie, či možno aj preto, že jej obsah je miestami dosť šokujúci. Ako prezrádzajú zverejnené úryvky, Carter napríklad detailne opisoval moment, keď prišiel o poctivosť. Stalo sa to v čase, keď tvoril pár s o rok staršou herečkou Hilary Duff. „Prišli sme o poctivosť vzájomne. Na hoteli v LA. Myslím si, že to bolo na jej narodeniny, keď mala asi 13 rokov, ale nespomínam si presne Jej priatelia vošli do izby a my sme len na nich kričali, nech vypadnú,” znie v úryvku, ktorý má k dispozícii New York Post

Slávna blondínka tieto tvrdenia nekomentovala. Dala však najavo svoje rozhorčenie a znechutenie z toho, že sa Symonds rozhodol z Aaronovej tragickej smrti takto profitovať. „Je naozaj veľmi smutné, že len pár dní po jeho smrti je tu vydavateľ, ktorý bezohľadne vydáva túto knihu a rozhodol sa využiť túto hroznú tragédiu,” uviedla pre Daily Mail známa blondínka. „Je to nechutný a bezcitný spôsob, ako dosiahnuť zisk,” dodala.   

Hilary Duff
Zobraziť galériu (6)
Hilary Duff  (Zdroj: SITA)

K celej záležitosti sa vyjadril aj manažment zosnulého speváka. „V priebehu uplynulých dní sme smútili a usilovali sme sa vyrovnať so smrťou nášho drahého priateľa. Zároveň sme sa museli vysporiadať s neúctivým a neoprávneným konaním niektorých jedincov,” uviedol manažér Taylor Helgeson, ktorý odsúdil nielen vydávanie knihy, ale aj vybraných singlov.

Slávna herečka je zhnusená:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Aaron CarterHilary Duff
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu