Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VOJNA v šoubiznise: 50 Cent znechutený z toho, čo Madonna predvádza... Táto babička je chorá!

50 Cent a Madonna Zobraziť galériu (10)
50 Cent a Madonna (Zdroj: Instagram, SITA)

LOS ANGELES - Vyzerá to tak, že mu poriadne leží v žalúdku! Americký rapper 50 Cent (47) sa po dlhšom čase opäť vyjadril k speváčke Madonne (64) a k jej prezentácii. Kraľovnej popu adresoval poriadne drsné slová, keď ju nazval babičkou, ktorá sa chová ako panna! Toto vyjadrenie tak opäť rozvírilo hladinu šoubiznisu.

V posledných dňoch si obľúbený rapper 50 Cent posvietil na správanie Madonny. Tŕňom v oku sú pre neho jej kontroverzné príspevky, ktoré pravidelne pridáva na svoje profily na rôznych sociálnych sieťach. Umelec si nekládol servítku pred ústa a jej video okomentoval poriadne ostrými slovami.

Rapper prostredníctvom svojho Instagramu zdieľal záber z videa, ktoré Madonna zverejnila. „Rap Madonny na TikToku je patetický a rušivý. Táto babička je chorá. Chová sa ako 64-ročná panna," napísal k screenshotu, ktorý zverejnil.

Jeho komentáre si našli podporu aj u jeho sledovateľov, ktorých má len na spomínanom Instagrame 28,5 milióna. „Čo sa jej stalo s tvárou? Týmto správaním pochováva celý svoj odkaz," napísal jeden z nich. „Určite nie je v poriadku," pridal sa ďalší.

Podobné vyjadrenia pritom nie sú v prípade 50 Centa ničím výnimočným. Počas júna totiž uštipačne reagoval na jej odvážnu fotku. V príspevku okrem tohto spomínaného záberu pridal aj snímky mimozemšťanov, čím naznačil, koho mu legendárna hudobníčka pripomína.

„Len dúfam, že tieto zábery nenafotili jej deti. Má 63 rokov, povedzte jej niekto, nech sa ukľudní," napísal 50 Cent. Speváčka jeho drsné vyjadrenia zatiaľ nekomentovala.

Viac o téme: 50 Cent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu