Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Brutálna PREMENA slávneho rapera: Schudol 19 kilogramov!

50 Cent Zobraziť galériu (10)
50 Cent (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký raper 50 Cent (48) v posledných týždňoch prešiel poriadnou zmenou. Na najnovších fotografiách je totiž jasne vidieť, že zatočil s kilami navyše a fanúšikov ohuruje novou postavou. Mnohí z nich si však myslia, že si pri chudnutí pomohol, čo však umelec odmieta.

Slávny hudobník počas minulého týždňa zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Instagram fotografie, na ktorých bolo jasne vidieť, že za posledné obdobie schudol viacero kilogramov. Zábery však vyvolali zmiešané reakcie fanúšikov.

Mnohí z nich si totiž myslia, že tak, ako viacero celebrít, si aj 50 Cent pomohol liekom proti cukrovke Ozempic, ktorý však využíva veľké množstvo ľudí aj na chudnutie. Rapper však tieto obvinenia zásadne odmieta a neprajníkom poslal jasný odkaz.

„Všetci hovoria o mojej strate váhy. Bol som v posilňovni. Pracoval som veľmi tvrdo. Kto môže hovoriť o Ozempicu? Behával som. Robil som to, čo som robiť musel. Videli ste ma na turné. Mal som 114 kilogramov, teraz mám 95," uviedol umelec.

Viac o téme: 50 Cent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu