Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

NAJSEXI titulka 53-ročnej Jennifer Aniston: Namakané brucho a miniatúrna podprsenka!

Jennifer Aniston ukázala na titulke sexi postavu. Zobraziť galériu (2)
Jennifer Aniston ukázala na titulke sexi postavu. (Zdroj: Allure)

LOS ANGELES - Jennifer Aniston patrí k ženám, na ktorých vek jednoducho nie je vidieť. Už od jej pôsobenia v Priateľoch vyzerá stále rovnako. Dôkazom je aj jej nová sexi titulka v magazíne Allure... 53-ročná herečka ukázala namakanú postavičku v miniatúrnej podprsenke!

Niektoré ženy majú rešpekt pred 40-kou, iné sú presvedčené, že 50-ka je tým pomyselným kritickým bodom, kedy sa definitívne končí "mladosť". Jennifer Anniston je však dôkazom, že vek je len číslo a aj 3 roky po polstoročnici ohuruje perfektným výzorom a tip-top postavičkou. 

Galéria: Jennifer Aniston na pláži

Najnovšie svoje krivky odhalila na titulke, ktorú by sme pokojne mohli označiť za najodvážnejšiu, akú kedy nafotila. Na prednej strane magazínu Allure je totiž zvečnená v miniatúrnej Chanel podprsenke, ktorá len tak-tak prekrýva aspoň jej bradavky. No za zmienku určite stojí aj jej namakaná figúra. 

Treba však povedať, že rozhodne ju nemá zadarmo - o seriálovej Rachal je totiž známe, že športuje hodinu denne šesťkrát v týždni. Venuje sa jóge, robí spinning, trénuje HIIT a cvičí s osobným trénerom. Okrem toho sa aj zdravo stravuje. Raz týždenne si však dopraje takzvaný cheat day. 

NAJSEXI titulka 53-ročnej Jennifer
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Allure)

Viac o téme: Jennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu