Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obrovská rana pre Jennifer Aniston: ZOMREL muž, ktorého milovala najviac!

Jennifer Aniston prežíva veľmi smutné obdobie. Zobraziť galériu (4)
Jennifer Aniston prežíva veľmi smutné obdobie. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hviezda kultového seriálu Priatelia Jennifer Aniston (53) prežíva veľmi ťažké obdobie. Prišla totiž o muža, ktorého milovala najviac na svete - o svojho otca Johna Anthonyho Anistona (†89). Zomrel ešte minulý týždeň, no herečka zverejnila smutnú správu až teraz.

Herečka Jennifer Aniston aktuálne prežíva najťažšie chvíle v živote každého človeka. Prišla totiž o jedného zo svojich rodičov - o svojho milovaného otca Johna Anistona. Ten bol, rovnako, ako jeho dcéra, vychyteným americkým hercom. Verejnosť ho poznala najmä ako Victora Kiriakisa zo seriálu Days of Our Lives, ktorý sa vysielal od roku 1985. 

John Aniston zomrel ešte v piatok 11. novembra, no jeho dcéra Jennifer smutnú správu zverejnila až teraz. „Sladký ocko... John Anthony Aniston. Bol si jedným z najkrajších ľudí, akých som kedy poznala. Som nesmierne vďačná, že si odišiel do neba v pokoji a bez bolesti. A 11. 11.  - vždy si mal perfektné načasovanie. Tieto čísla budú mať odteraz pre mňa väčší význam. Budem ťa milovať navždy. Nezabudni nás navštíviť,“ napísala k spoločným fotkám na sociálnu sieť Instagram. 

John Aniston bol americkým hercom gréckeho pôvodu. Svoju hereckú kariéru začal v roku 1962 v seriáli 87. okrsok, ako dôstojník číslo 1. Hral tiež v Ženách z rodu Gilmorovcov, The West Wing a Mad Man. V apríli tohto roka dostal cenu Daytime Emmy za celoživotné dielo, ktorú nsi však osobne neprevzal. Namiesto neho sa na pódiu virtuálne objavila jeho dcéra Jennifer. 

Viac o téme: Jennifer AnistonJohn Anthony Aniston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu